Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The philosophy of Philosophy

Door Michael op 21.03.2015

Je goed voelen in je vel gaat veel verder dan enkel goede verzorgingsproducten gebruiken. Als er 1 beautymerk dit kan bevestigen, dan is het wel Philosophy. Geen enkel ander brand is zo bezig met zijn home philosophy. Mooi aan de binnenkant is mooi aan de buitenkant. Dat is exact waar Philosophy voor staat. Wie zich goed voelt, straalt dat uit. 

Het merk is begonnen met hun mission in 1996. Sindsdien doen ze er alles aan om een nieuw tijdperk van schoonheid te verspreiden. Qua geuren moet je bij Philosophy niet veel ditjes en datjes verwachten. Puur natuur en voor de rest niets meer. Imagine: een potje met wat noten, blaadjes en oliën, that's about it. Volgens het brand is eenvoud het geheim van succes

Bovendien is het niet enkel veel beloven, maar ook veel doen. Wetenschappelijk testen en innoverend denken maken van Philosophy 1 van de meest high class beauty- en verzorgingsmerken

's Morgens je beauty kastje in de badkamer opentrekken en bedolven raken onder allerlei potjes, tubes, serums en andere beautyproducten? Dagelijkse kost hier! Bij Philosophy zijn ze onze frustratie een stapje voor met hun overzichtelijke collectie van bijzonder efficiënte producten.

Philosophy wil haar klanten goed doen voelen en mensen inspireren met de levenswijsheid dat ware schoonheid van binnenuit komt. Niet makkelijk in deze all about looks maatschappij maar daar heeft het merk iets op gevonden!

Jouw monday blues worden in 1-2- 3 van je gezicht geveegd en vervangen door een stralende glimlach. Hoe kan het ook anders met namen als Miracle Worker, When hope is not enough, Turbo Booster of de zalige Total Matte- ness! Anti- aging crèmes smeren heeft je nog nooit zo happy doen voelen. 

Een 2e slimme zet van de schoonheidskoning is dat het merk een zeer toegankelijke look heeft, waardoor zowel jonge als oudere mensen zin krijgen om Philosophy te gebruiken. Geen slecht idee om eens geen perfect looking models te gebruiken in campagnes. Alledaagse mensen en kinderen, that's the future

In de categorie woman we love: Robin White, Director of Global Press. Deze dame is het grote brein achter de hele Philosophy cult. Een gepassioneerde business woman met lef  kunnen wij bij Belmodo altijd appreciëren. Al 17 jaar werkt ze in het bedrijf. Nooit had ze zelf verwacht in deze sector terecht te komen, maar met functies als director of sales en director of education and events heeft ze al meerdere keren haar kunnen bewezen. 

It was a story of being the right person, in the right place at the right time and following my heart - aldus Robin White, Director of Global Press - 

Dus peepz, er is nog hoop. Gewoon je dromen volgen en alles is mogelijk. De Philosophy puzzel valt helemaal in elkaar nu. 

Foto's © Philosophy.

Met medewerking van Jan Van Eldere

page loaded