Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Spotlight on… Sarah Gadon!

Door Lars op 21.03.2015

Ladies & gentlemen, attention please, want niemand minder dan rising star Sarah Gadon is het nieuwe gezicht van Giorgio Armani Beauty. Deze 27-jarige Canadese bombshell kennen we vooral van op het witte doek. Zo was ze laatst nog te bewonderen in Dracula Untold en The Amazing Spiderman 2.

Bovendien wist de beeldschone actrice ook cultregisseur David Cronenberg te bekoren. Ze speelde aan de zijde van Keira Knightley en Viggo Mortensen in A Dangerous Method, was te zien naast Robert Pattinson in Cronenbergs Cosmopolis en mocht ook schitteren in zijn Hollywoodsatire Maps to the Stars.  

Giorgio Armani zelf was alvast gecharmeerd door haar klassieke schoonheid en jeugdige uitstraling:

“Sarah has the most delicate, classically beautiful facial features, with her blonde hair, clear complexion and crystalline eyes, and for me she is an example of contemporary beauty. I was struck by her clear, fresh eyes, as well as her natural elegance.” – aldus de maestro himself.

Zijn jullie ook benieuwd? Sarah Gadons eerste make-upcampagne voor Giorgio Armani Beauty komt uit in juni 2015, maar dit voorproefje ziet er alvast veelbelovend uit!

Ongetwijfeld een jongedame waar we nog veel van zullen horen. To be continued

Foto’s © Giorgio Armani Beauty, Pinterest.

Met medewerking van Kora-Lee Lust

page loaded