Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mixa voor het gevoelig huidje

Door Angelique op 15.03.2015

Een gevoelige huid, snel geïrriteerd, droog in de winter en dan weer wat anders in de zomer … Je lippen en gezicht zodanig vaak moeten hydrateren dat je standaard een tube in je handtas hebt liggen en dan door de crèmes en oliën de dag erna irritaties hebben. 

Voilà je vous présente: mijn huid. Ik wens het het niemand toe, zelfs niet mijn biggest enemy. De zoektocht naar goede skincare producten was een doodlopende straat. Zo erg dat ik op de duur niets meer durfde te smeren.

Tot ik onlangs mijn match vond. We hebben elkaar online leren kennen. Het was heel toevallig, maar we wisten het meteen: wij waren meant to be. Mixa is mijn topper onder de verzorgingsproducten.

Mixa skincare is booming in thuisland Frankrijk. Hier is het nog niet erg bekend, maar daar zal snel verandering in komen: eindelijk brengt L' Oréal de 22 huidverzorgingsproducten van Mixa nu ook naar België!

66% van de Belgische vrouwen heeft zoals ik last van een gevoelige huid. Er is dus wel degelijk een nood aan innovatieve, betrouwbare producten. Zelfs als je een allergie hebt, kan met Mixa skincare niets fout lopen. Met hun unieke formules zonder parabenen en alcohol is succes gegarandeerd. 

Wij hebben enkele productjes uitgekozen en uitbundig getest hier op kantoor. Such fun! Resultaat: shiny, healthy skin en zo zacht als een baby. Absoluut Belmodoproof! Deze 4 toppers willen we graag met jullie delen:

1. Doucheverzorging: deze douchebalsems voeden, hydrateren en herstellen de beschadigde huid. Tijdens de winter kan je huid erg droog worden en stug aanvoelen. Niet bepaald aangenaam, ik ken het gevoel. De basis van een goede huid begint onder de douche. 

2. Reinigende Olie: make- up verwijderen voor de gevoelige huid is een echte hel. Met deze olie is dit verleden tijd. Terwijl ze de huid reinigt, geeft deze olie je een voedende verzorging en verwijdert ze onzuiverheden. Een kleine dosis aanbrengen op de huid met lauw water en lekker laten schuimen. Voorzichtig afnemen met een handdoek en klaar! 

3. Surgras Bodybalsem: de rijke en romige formule van dit product brengt een voedend laagje aan op je huid. Met vaseline en havermelk heeft deze bodycrème een herstellend effect op de extreem droge huid. Omg, I need this one! 

4. Micellair water met zink: dit is een absolute must voor mijn huid. Met zijn zinkextracten is dit product erg geschikt voor mensen met een vettere huid. Zink absorbeert overtollig talg waardoor de huid minder vet wordt. 

Liefste beauty freaks: meet you new partner in crime. 2015 wordt het jaar van de perfecte vellekes. Join me

Foto's: L'Oréal

Met medewerking van Jan Van Eldere.

page loaded