Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rouge Coco Revamped

Door Angelique op 10.03.2015

Is er een meisje van wie het hart niet sneller gaat kloppen van Chanel? Don’t think so! In afwachting van de handtas van mijn leven pay attention, future love of my life: niet de iconische 2.55, wel een prachtige Chanel Boy – moet ik mijn craving for all things Chanel maar bevredigen met make-up. Iets waar mijn lipstickverslaving vast wel mee kan leven…

Mijn absolute favoriet is Chanel Rouge Coco in Lune Rousse, een prachtig, gesofisticeerd donkerrood dat helaas nog maar moeilijk te vinden is. Maar niet getreurd, want Chanel lanceert maar liefst 29 nieuwe tinten Rouge Coco. Daar zit vast wel eentje tussen waar my lips and I zich in kunnen vinden, nietwaar? Tegen het felrode kleurtje op Keira Knightleys lushious lips zeg ik alvast geen neen.  

Rouge Coco komt niet enkel in nieuwe kleurtjes, de hele formule is grondig onder handen genomen en verrijkt met het verzorgende Hydraboost-complex. Het resultaat? Een lipstick die zacht over je lippen glijdt en als boter op je lippen smelt, met intens gehydrateerde, fluweelzachte, volle lippen tot gevolg.

De verschillende kleurtjes dragen stuk voor stuk de naam van vrienden, muses & andere mensen die mademoiselle Coco nauw aan het hart lagen. Zo verwijst het vuurrode ‘Arthur’ naar Coco’s grote liefde Arthur ‘Boy’ Capel en het nude beige ‘Julia’ naar haar zus, terwijl ‘Olga’ een ode is aan Olga Picasso, de vrouw van de bekende Spaanse schilder, en ‘Erik’ verwijst naar de Franse componist Érik Satie, die allebei behoorden tot Coco Chanels illustere vriendenkring.  

De tinten worden opgedeeld in 6 verschillende categorieën: reds, pinks, plums, nudes, oranges & rosewoods. Voor elk wat wils dus. Al helemaal klaar voor een nieuw kleurtje op je lippen? De nieuwe Rouge Coco’s liggen sinds 2 maart 2015 in de rekken!

 

Foto’s © Chanel, Beautezine.

Met medewerking van Kora-Lee Lust

page loaded