Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Petites Histoires Extraordinaires

Door Angelique op 10.03.2015

We hebben een exclusieve première fresh van de market! Om hun wereldbekende make-uplijn nog eens extra in de spotlights te brengen, heeft Givenchy een short film uitgebracht. De hele Belmodo-redactie was blown away na het bekijken ervan. In deze kortfilm neemt het high end merk je mee naar een fantasy world van makeup. 

Lipsticks, mascara's, eyeshadows en blushes komen tot leven en tonen je de magische wereld van Givenchy make-up. In de film kan je zien hoe alle topproducten zich klaarmaken in de fabriek om met hun schoonheid te pronken op straat.

Sommige lipsticks gaan lekker shoppen, anderen naar de movies en 1tje waagt zich zelfs aan een opera

First of all draait het rond de glitter and glamour van de iconic pieces uit de make-upcollectie. Het merk is trots op zijn producten en wil aantonen dat je samen met Givenchy klaar bent om je dromen achterna te gaan.  

De sassy lipsticks spelen ook een grote rol. Laat je verleiden door de dieprode tinten, het playful pink of de wereldbekende mascara die elke vrouw instantly een sexy look geeft. Givenchy make-up is de partner in crime van iedere vrouw en geeft hen die boost om hun sexyness helemaal te doen ontplooien! 

Zoals de clip duidelijk maakt: baby, you are a firework! Katy Perry verkondigde het al en nu treedt Givenchy in dezelfde voetsporen. Kleurexplosies maken duidelijk dat iedereen top is zoals hij is. Let your colors shine

Vanaf 11 maart kan je de video online en op tv bekijken. Maaaaaaaaaaar... wij bij Belmodo mogen hem nu al met jullie delen! #wateeneer #yayus

Met medewerking van Jan Van Eldere

page loaded