Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Caudalie: Skinperfection met Vinoperfect

Door Tiany op 06.03.2015

Onze huidjes zijn onze personal Holy Grail en dat weet het beautymerk Caudalie maar al te goed. We worden allemaal ouder, yes girl, just embrace it, en dat houdt in dat we stilaan een extra effort moeten doen. Krak in het vak Caudalie heeft een eeuwenoud actief wondermiddel herondekt en verwerkt in hun nieuwe beautylijn. Let's try it out!

What's it all about? Blijkbaar zit er in het sap van een wijnstok een magic trick, viniferine, dat vlekjes en oneffenheden verzacht op de verouderde huid. Dank u wel, viniferine, 1 potje zal niet genoeg zijn op de Belmodo-redactie, vrezen we. 

Bestseller op de markt is zonder twijfel het Serum Stralende Huid tegen Vlekken Vinoperfect en wij snappen 100% waarom. Het zorgt ervoor dat de celvernieuwing een maxi boost krijgt, met euforische gevolgen! Vlekjes in het gelaat vervagen en onregelmatigheden in je teint worden de deur gewezen. Please give us a box

Paws up voor onze skin want er zijn ook 2 newbies bij gekomen in de Vinoperfect Collectie. Camoufleren is de boodschap met de nieuwe Getinte Vloeibare Crème Perfecte Huid SPF20 Vinoperfect. Dit all-in-one product bestaat in een light of medium tint en is je redder in nood als je een puistje moet verdoezelen of roodheid wil wegwerken. 

Verzorging en make-up in one. Jawel hoor, het kan! Get shaping met deze 2 tinten in je gelaat. Breng de lichte crème aan op plaatsen waar je gezicht het 'licht vangt' during the day zoals je neus, lipheuvel, voorhoofd en onder je ogen.

De medium kan je dan gebruiken om je gezicht meer structuur en diepte te geven. Breng aan net onder je cheekbones, je slapen en de zijkant van je neus. Voilà, tout prêt!

Foto's © Caudalie.

Met medewerking  van Jan Van Eldere

page loaded