Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Little Black Primer™: LBD voor je wimpers

Door Angelique op 03.03.2015

Vraag aan zowat elke vrouw op aarde wat haar favo kledingstuk is, en het antwoord luidt eensgezind 'een little black dress’. En gelijk hebben ze: een LBD is tijdloos, veelzijdig, stijlvol, staat iedereen goed en is dan ook een regelrechte wardrobe essential.

Estée Lauders gloednieuwe Little Black Primer™ (€ 25,87) is al even onontbeerlijk: een veelzijdige ‘3-in-1’-primer die je wimpers prept, kleurt & helemaal waterproof maakt. Een ware LBD voor je wimpers die je al snel niet meer zal kunnen missen in je make-uptasje. Once you go black, you never go back!

In de eerste plaats is het natuurlijk een primer: hij beschermt je wimpers, houdt ze zacht, glanzend & krullend én houdt je mascara langer en beter op zijn plaats. Bye-bye mascaravlekken, spinnenpootjes & afbrekende wimpers!

Maar daarnaast doet de Little Black Primer™ ook dienst als lash tint: hij geeft je wimpers een subtiel zwart kleurtje, dat tot 10 uur lang houdt. Want niets is vervelender dan je witte lash conditioner die door je zwarte mascara heen schijnt.

En last but not least: deze LBD voor je wimpers kan je ook gebruiken als waterdichte topcoat. Bestaat je favo kleur mascara niet in waterproofversie? Weep no more!

 

Doe-eyed model/it-girl Kendall Jenner is alvast fan, en wij ook. ‘Cause who doesn’t want to keep up with the Kardashians & their lushious lashes?

Foto’s © Estée Lauder.

Met medewerking van Kora-Lee Lust.

page loaded