Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nivea heeft nieuwigheden voor 2015

Door Michael op 23.02.2015

Nivea komt in 2015 met een aantal nieuwe producten op de markt. Parels tegen veroudering en een revolutionaire lijn voor een perfecte huid en ook de mannen mogen hun handen in de lucht gooien want ook in het Nivea Men gamma zitten een paar nieuwigheden.

Iedereen heeft waarschijnlijk al ooit de legendarische blauwe pot van Nivea in huis gehaald. De überhydraterende crème met zijn typische Nivea-geur krijgt nu een broertje!


© Nivea

Nivea Men Crème is een multifunctionele crème voor mannen. Het is al lang geen taboe meer dat mannen ook van alles op hun lijf smeren. Al willen de meeste mannen het nog altijd efficiënt houden en geen 20 potjes gebruiken om elk kwaaltje afzonderlijk aan te pakken.

No-nonsense just like they want it, is dit het nieuwe eenvoudige ochtendritueel van onze mannen. De crème trekt snel in en is vettig. BelmodoKoen probeerde het goedje en gaf zijn goedkeurende smile.

Voor de gelegenheid heeft de pot ook een stoere mannenuitvoering gekregen in donkerblauw en aluminium en een aangepaste subtiele man fragrance.

Aanvullend komt Nivea ook met een mannendouchegel met actieve houtskool op de markt. Het is het 1ste label uit de groothandel dat producten met dit bestanddeel op de markt mag brengen. Actieve houtskool is al sinds de Oudheid een wonder beautymiddel dat heel wat zuiverende eigenschappen bevat.


© Nivea

Nog een nieuwigheid in het schap van de groothandel zijn beauty pearls. De Q10 anti-aging formule van Nivea is welgekend en razend populair. Nu is er een nieuwe variant met de Q10 plus pearls anti-rimpel verzorging die het hoogste concentraat Q10 ever bevat. Bye bye rimpels en hold it nieuwe rimpels! Dit pompje wordt het mooiste juweel voor je huid.

Nadat je deze parelbom hebt uitgesmeerd over je gezicht is het in je morning beauty routine tijd voor een BB crème of foundation die onze oneffenheden moet verstoppen. Omdat dit toch vaak als een masker op het gezicht blijft aanvoelen heeft Nivea nu de Cellular Radiance lijn. Deze verzorgingslijn bevat doorschijnend pigment waarmee je alle oneffenheden verdoezelt en jouw huid er flawless uitziet zonder een vreemde teint te creëren. Het pigment past zich doodgewoon aan, aan jouw huidtint. #iwokeuplikethis


© Nivea

In het Cellular Radiance gamma zitten 4 producten: een perfectionerende fluïde, een dagcrème, een camouflerende oogcontourecrème en een nachtserum.

Het leukste aan de newbies is dat ze opnieuw heel betaalbaar zijn. You've got to love Nivea.

Topfoto © Nivea.com.

Met medewerking van Jolien Vyverman. 

page loaded