Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

10 jaar dermatologische huidverzorging van Kiehl’s

Door Michael op 21.02.2015

Dit jaar mag het beautylabel Kiehl’s 10 kaarsjes uitblazen voor de Dermatologist Solutions reeks. Hurray vanwege het hele Belmodo-team!

In 2005 ontstond de dermatologische lijn om doelgerichte oplossingen te bieden voor allerlei huidverzorgingsbehoeften waarmee de Kiehl’s-gebruiker te maken had. Dermatologen en huidexperten waren snel fan en wij volgden niet veel later.

Om de verjaardag te vieren trok het label een nieuwe garde dermatologen aan die samen met het Kiehl’s onderzoeksteam verder zullen zoeken naar oplossingen voor jouw en mijn huid. Als kers op de taart lanceert Kiehl’s dit jaar al 4 nieuwe Dermatologist Solutions producten. Triple hurray!


Precision Lifting & Pore-Tightening Concentrate 50 ml - € 58,-

1 ervan is de Precision Lifting & Pore-Tightening Concentrate die huidverslapping en grove poriën tegengaat. Er zijn al veel middeltjes tegen huidverslapping, maar grove poriën worden vaak vergeten. Nochtans zijn deze boze huidgaatjes een duidelijk teken van huidveroudering.


Clearly Corrective Dark Circle Perfector 15 ml - € 34,-

Een ander big beauty issue zijn donkere kringen onder je ogen. Begin je ook al bijna te wenen? Kiehl’s heeft nu een 3-voudige formule om kringen te verminderen en tegen te gaan. De Clearly Corrective Dark Circle Perfector crème belooft de verkleuring onder de ogen te verminderen en te verbergen, maar bevat ook eigenschappen om toekomstige verkleuring tegen te gaan.

Deze 2 producten zijn te koop bij Kiehl’s en Senteurs d’Ailleurs in Brussel. In mei 2015 worden ook nog de Ultra-Light Daily UV Defense Sunscreen en de Ultra-Light Daily UV Defense Mineral Sunscreen gelanceerd om gerust de zomer in te gaan!

Alle foto's © Kiehl's.

Met medewerking van Jolien Vyverman. 

page loaded