Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

3 beauty secrets voor The Oscars

Door Koen op 17.02.2015

The award season is naast Fashion Week 1 van de meest belangrijke gebeurtenisen bij the A-list. Naast The Golden Globes en The SAG Awards is The Oscars het meest prestigieuse feest voor filmtalent. De rode loper is aaaaltijd een aaneenschakeling van alles wat mooi is en daar hoort heel wat voorbereiding bij.

Alles moet bigger and better en op beauty vlak is dat niet anders. I’m gonna tell you 3 beauty secrets die de make-up artists bij hun famous cliënteel toepassen.

Full lashes


© Pinterest.

Eyes are the window to the soul en met lange, aangezette wimpers komen ze nog beter uit. Naast wimperextensions, fake lashes en kilo’s mascara is er nog een eenvoudig middeltje dat ervoor zorgt dat je wimpers flawless and outspoken zijn.

Allereerst bedek je je lashes met een 1ste laagje mascara, daarna dip je met een klein borsteltje wat babypoeder of transparent powder boven- en onderaan je wimpers en ga je er nog enkele keren met je masacra over. Tadaa, full fantastic lashes!

Full lips


© Pinterest

Naast verscheidene plastische ingrepen, lip venom of dergelijke artificiële manieren die je mond wat meer volume geven zijn er ook middeltjes die op biologische wijze voor een perfect pout zorgen.

Goed verzorgde lippen zijn essentieel en met bepaalde soorten specerijen kan je je lippen van extra volume voorzien. Kaneel, pepermunt en cayennepeper zijn ideale ingrediënten die je lips een boost geven. Het eenvoudigste is om een klein beetje van 1 van de poeders te mengen met een verzorgende lippenstift, zoals die van Labello, en die op je lippen aan te brengen. Wel opletten dat je niet te veel gebruikt, less is more

Full hair


© Pinterest

De ‘natural looking’ haardossen die je op the red carpet  ziet, zijn het resultaat van urenlang werk. Haardroger, stijltang, krultang, alles wordt in de strijd geworpen om het haar van textuur en volume te voorzien. Nu is het niet zo dat ik thuis elke dag een heel team heb dat me perfectly styled hair bezorgen dus hou ik me aan deze DIY tips.

Allereerst, droogshampoo! Het is niet goed om je haar elke dag te wassen, maar we willen natuurlijk wel fris voor de dag komen. Als je de dry shampoo aanbrengt, hang je je hoofd best ondersteboven en breng het zo dicht mogelijk tegen je hoofdhuid aan. Daarna masseer je je gehele hoofd et voilà, full hair!

Met medewerking van Laura De Beir.

page loaded