Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Meghan Trainor’s lips are movin

Door Tiany op 16.02.2015

Ook wereldsterren hebben af en toe een beetje nood aan foundation of een dosis blush. Bekend van de hits "All about that base" en "Lips are movin" geeft de ooh so cute Meghan Trainor toe in love te zijn met het merk Clinique. Van het één kwam het ander en phoooff een nieuwe collab was geboren! Meghan Trainor ontwierp een exclusief make-up tasje voor beauty queen Clinique en al haar fans

Vanaf vandaag, maandag 16 februari is het superschattige tasje online verkrijgbaar, enkel en alleen bij www.clinique.be. Bij aankoop van 2 producten waarvan 1 een lipstick of gloss krijg je er zomaar dit collector's item bij. Nieuwe beauty goodies en in 1 klap een nieuwe shmink clutch klinkt als de perfect deal. 

"As long as there's glitter - I'm in!"  - zegt Meghan Trainor -  

Dat is duidelijk! Miss Trainor is een echte girly girl! Big pink, red lips in combo met blauw-witte streepjes en een volledig uitgeknepen fairy voor een goede dosis glitter! Wie wil zijn make-up collectie nu niet uitbreiden met een extra? Je hebt nooit genoeg beautyproducten en die moet je toch ergens kwijtraken, dus dan beter in stijl.

Na het ontwerpen kon de fun beginnen. Even al de lipsticks uitproberen van de Clinique collectie, een hele opgave! Finally na vele popping lips heeft de popster haar favoriete lipsticks uitgekozen. Stuk voor stuk vormen ze de perfecte match met de beauty bag. Wat dacht je van de Clinique Chubby Stick Baby Tint in Poppin' Poppy of liever een gloss als de Clinique Long Last Glosswear in Kissyfit? Met namen zoals deze kan het niet anders dan dat je 100% smooch ready bent. 

Maar Meghan Trainor doet het plamuurwerk natuurlijk niet allemaal zelf. Daar heeft ze een personal make-up artist en best friend voor. Voor een optreden, een belangrijk interview of de dagelijkse "booschappen gaan doen" look is zij altijd de redder in nood bekent Miss Trainor.

Hieronder zie je een korte video waarin de make-up artist stap voor stap uitlegt hoe ze de zangeres klaarstoomde voor de Grammy Awards

"I ask her questions non - stop everyday. She does my eyes different every time - I'll be like - wait, how did you do that?" - verteld Meghan Trainor - 

Foto's: Clinique.

Met medewerking van Jan Van Eldere. 

page loaded