Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dior and their Kingdom Of Color

Door Tiany op 15.02.2015

Het zonnetje scheen de voorbije dagen in Gent en het deed ons al uitkijken naar de lente. Dior heeft een very fresh and playful make-uplijn uitgebracht die het verlangen naar het voorjaar nog groter maakt.

Ze brengen met Kingdom of Colors een ode aan kleur en licht. Levendige tinten zoals klaproosrood, pastels en een kleurenpalet dat aan confetti doet denken zijn allemaal ondergebracht in hun nieuwe collectie. Je gezichtje kan weer stralen!

Het nachtblauwe doosje is gevuld met de beauty essentials voor SS2015. Ogen, lippen en teint krijgen met het schatkistje popping colors. Amandelgroen, zilver, zwart en purper zorgen voor een fonkelende oogopslag en the lips maak je completely sensuous door roze, tulpenrood of shiny parelmoer. De teint wordt fluweelachtig mat en je jukbeenderen zet je aan met sparkly coral red blush.

 
© Dior

Ook is er een limited edition verkrijgbaar. De twee nieuwe 5 Couleurs zijn een ware wervelwind aan kleur. Soft green, lichtroze, zilver, paars en beige zijn de key colors in dit paletje.

Verder kan je je nagels voorzien van toffe, zonnige kleurtjes. De Top Coat Eclosion geven de nagels een fun confetti-effect die je zowel op bare nails als bovenop een andere kleur kan aanbrengen. Fabulous detailing


© Dior

Bouw je make-upbasis af met een boterzachte lipstick. Die hydrateert je lippen en zorgt voor een tof detail in je complete look.


© Dior

Als je een meer dramatisch effect wil raad ik je aan om te investeren in de Diorshow Khôl. De liner werkt uiterst nauwkeurig en geeft een krachtig effect. De make-up artists die bij de Dior catwalkshows backstage werken, zweren bij dit potlood en da’s met recht en rede. If it’s good enough for a professional, it’s good enough for us!


© Dior

Dior Kingdom of Color is nu beschikbaar in alle door Parfums Christian Dior erkende verkooppunten.

Met medewerking van Laura De Beir

page loaded