Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Miracle, miracle on my face met Lancôme

Door Tiany op 12.02.2015

Lancôme komt met een nieuw en innoverend beautyproduct op de markt. Make-up in een kussentje, dat elke vrouw doet schitteren.

Een egale, stralende teint is serious business voor ons. Voor alle vrouwen eigenlijk. Maar check-check, reality check herinnert ons eraan dat een naturel, egale teint maar voor weinigen is weggelegd. Sad story.

Er zijn vrouwen die de oneffenheden verdoezelen met een foundation, maar nadien hebben ze vaak het gevoel dat ze een masker op hebben. Nope, dat voelt niet goed aan. Anderen doen het met een BB of CC Cream. Voelt al beter aan dan dat pak smeersel, vinden we. Maar het kan altijd beter...

Lancôme heeft het Miracle Cushion bedacht. Een kussentje waaruit, zodra je erop drukt, een bruine, vederlichte & verzorgende crème komt. Say whuut?!

De verpakking doet een poeder vermoeden, maar niets is minder waar. Het is noch poeder, noch foundation. Als je het kussen een beetje met je vingertoppen induwt, komt er een vloeistof vrij, die heel fris en licht aanvoelt op de huid. Je huid is opgewekt en je ziet er geweldig goed uit na een beurt met dit wonderkussentje. Yes & YES!

Het sponsachtige kussen is zo ontworpen dat er altijd de juiste hoeveelheid product vrijkomt. Met een make-up pad smeer je daarna de juiste hoeveelheid over je gezicht en hals. Nog toffer aan dit beauty raspaardje? Er zit een beschermende zonnefilter in, de crème hydrateert de huid én de formule werkt rimpelwerend.

In het doosje zit een kussen en een spiegeltje. Easy, like Sunday morning.

Miracle Cushion is te koop vanaf februari 2015. Richtprijs € 42,-. Refill € 30,-.

page loaded