Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Miss AERIN Beauty: primeur!

Door Tiany op 11.02.2015

Today is a great day in de parfumwereld! Vandaag is het de officiële voorstelling van de 5 nieuwe geuren van AERIN en wij zijn super excited om deze primeur met jou te delen.

Aerin who, zeg je? Het Amerikaanse cosmeticabedrijf Estée Lauder kent iedereen, maar nu komt er iemand anders uit de Lauder family boven piepen! Kleindochter Aerin Lauder is al een tijdje super hot in de USA en Canada met haar beauty collection AERIN. Nu is deze pretty lady klaar om de rest van de wereld (en ons hart) te veroveren met some new stuff!

De collectie bestaat uit 5 verschillende inspirerende geuren voor de moderne vrouw. Miss Aerin heeft zelf zorgvuldig de ingrediënten uitgekozen en telkens een persoonlijk verhaal aan 1 van de parfums gekoppeld. Elke scent neemt je mee op een andere magical journey. Beginnen doen we met de zomergeur Gardenia Ratan, de cosy cuddle-up geur van Amber Musk en de lentebries Lilac Path. Tot slot heb je nog de Ikat Jasmine voor de sterke moderne vrouw en de Evening Rose voor een exciting night in de stad.

“The effect of scent is really interesting; It can create a mood and change a feeling immediately. I wanted to create a modern wardrobe of fragrances – fragrances that can be very personal to the woman who’s wearing them.” - dixit Aerin Lauder, Founder and Creative Director AERIN - 

De flesjes hebben telkens een ander thema dat perfect past bij de geur. Met zachte pasteltinten en een golden touch zijn de ontwerpen 100% AERIN! Check de nepedelsteen in 5 zachte pasteltinten die het flesje een prachtige final touch geeft. 

Onze favo geur bij Belmodo is Lilac Path. Wij zijn de winter en de koude spuugzat dus kunnen wel wat spring smell gebruiken! If you feel us, dan is deze Lilac Path absoluut jou redder tijdens deze kille dagen. 1 spray is voldoende om een hele bloementuin op je los te laten. De Belmodo redactie is gek op de diepe, indringende aroma's van seringen. Love it

“There is something very special about spring flowers – as fast as they bloom, they disappear. Lilac Path captures the spirit of spring and makes it last.” - zegt Aerin Lauder, Founder and Creative Director AERIN -

Wij hebben speciaal voor jullie een exclusieve video waarin Aerin Lauder zelf een kleine uitleg geeft bij haar inspiratie voor het Lilac Path parfum! Enjoy fragerance lovers

Dankzij Estée Lauder kan jij als eerste de Aerin geuren ontdekken op de officiële site esteelauder.be. De site zorgt voor een online pre- launch die vanaf vandaag begint! Waar wachten jullie nog op? Ga online en zorg dat je 1 van deze exclusieve geurtjes kan bemachtigen. Anders zal je nog even op je tanden moeten bijten. Vanaf maandag 16 maart zijn de geurtjes ook te koop bij je parfumerie en Galeria INNO

Foto's: Estée Lauder.

Met medewerking van Jan Van Eldere.

page loaded