Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pedicure at home

Door Tiany op 10.02.2015

Vanaf nu doe ik mijn pedicure thuis. Na de gezichtsreinigingsborstel (die de Belmodo-redactie uitgebreid testte) past Clarisonic de sonische technologie nu ook toe op een voetenborstel waarmee iedereen zijn eigen pedicure kan doen. Time to pamper yourself.

Onze voeten zien af. Hele dagen sleuren we ze van hot naar her en om ons chicste voetje voor te zetten, wringen we ze ook nog eens in veel te smalle en te hoge schoenen. We looove shoes, maar ’s avonds zijn we toch blij dat we ze mogen uit schoppen.

Als avondritueel verwen ik mijn voeten dan met een balsem om de voetzool te verlichten, maar de harde en droge eeltplekjes verdwijnen daar helaas niet mee. Wish I had a pedicure, denk ik soms en nu kan het dus. Op elk moment, wanneer ik maar wil, zonder dat ik ervoor hoef buiten te komen. Pedicure, met een warme chocomelk voor de tv? Woot Woot!

Op zondag neem ik altijd wat meer tijd voor mezelf met een verwendouche. Alle peelings en scrubs haal ik dan boven. Een scrub is goed voor de voeten, maar het pedi-systeem van Clarasonic werkt nog veel efficiënter. And you know what: het ding is waterproof en gaat gewoon mee onder de douche!

Met zijn 2 koppen maakt het apparaat mijn ruwe hielen en kleine teen glad en hydrateert het mijn voeten. De 1e kop is een soort verzachtende schijf om de onderkant van je voeten te bewerken en te polijsten zonder de huid van je voeten te beschadigen. Het 2e opzetstuk is een borstel die je in combinatie met de Buff crème op natte voeten aanbrengt. Je dode, droge voeten zullen hierna opnieuw shinen & smilen. Opgepast, kietelalarm bij dit borsteltje (maar ik heb dan ook altijd en overal meteen kriebels)! Als laatste stap breng je een serum aan dat de voeten hydrateert zonder sticky te zijn.

Ik probeerde het en ik moet toegeven: dat vervelende eeltplekje onder mijn kleine teen is met de noorderzon verdwenen en mijn voeten zien er goed uit. Love it!

Ik ga sandalen kopen! Het is toch bijna lente, niet?

Pedi van Clarisonic is vanaf april 2015 exclusief te koop bij Ici Paris XL. Wie niet kan wachten, kan eind maart al terecht op de website voor de pre-sale. 

Met medewerking van Jolien Vyverman.

page loaded