Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Balmain Couture for Hair

Door Tiany op 10.02.2015

Haute couture verzorging voor je geliefde haartjes! Wie droomt daar nu niet van? Je haar goed voeden is een zaak van leven en dood. (Of toch bijna). Dankzij de Luxury Care for Hair Couture lijn van het Parijse high end merk Balmain is kapot en dof haar verleden tijd!

Balmain wil Parijse klasse verspreiden over de hele wereld! Iedereen kent de exclusieve kledingcollectie van het merk, maar de haarlokken krijgen ook dezelfde exclusieve verzorging. Elke vrouw zal zich een rasechte parisienne voelen na het wassen en verzorgen van haar haar met de Hair Couture lijn.

Ooit al haarproducten gebruikt die beter ruiken dan je beste en duurste parfum in je beauty case? De specifieke aroma's van de Balmain Luxury Care for Hair Couture voeren me naar hogere sferen!

The Big News is dat de Balmain Hair Family uitgebreid wordt met 2 nieuwe baby’s! Welkom aan de Moisturizing Line en de Volume Line! Nog meer candy candy voor de lokken! Mijn bruine haardos zal tevreden zijn.

De Moisturizing Line is specifiek gericht op vrouwen met gekleurd haar. Iedereen weet dat je haar kleuren het slechtste is dat je je lokken kan aandoen. Oh well, we blijven het toch doen dus is verzorgen de boodschap! De lijn bestaat uit een Moisturizing Shampoo, Conditioner en Repair Mask. De hero in deze superproducten is biologische Arganolie die je haar verzorgt, doet glanzen en beschermt tegen warmte en UV-stralen. Het Repair Mask wil ik gerust wel eens een keertje uittesten hoor Balmain. Hint, hint...  

Arganolie is een natuurlijk anti-agingproduct en wordt hier gebruikt voor je haar. Het zorgt voor een instant verjongingskuur en een zijdezachte boost

Wil je dikker en volumineuzer haar? Volume Line to the rescue! Dikker, voller en perfect gestyled haar is het eindresultaat na het gebruik van deze producten. Je hebt keuze tussen de Volume Shampoo, Conditioner en de Leave-In Conditioning Spray. Deze collectie is sulfaat- en parabeenvrij! Lekker bio en niet schadelijk dus. De unieke spray hydrateert en verzacht de hoofdhuid. Perfect timing want tijdens de winter heeft onze hoofdhuid het zwaar te verduren. 

Silky power aan de macht! Zijdeproteïnen houden vocht vast en zorgen voor een natuurlijke hydratatie van het haar. Onze hairdo moet op een dag veel trotseren: de zon, regen, wind, vocht en haardrogers! Dit wondermiddel is de Actimel voor het haar. Een goede weerstand! 

Foto's: Balmain Press. 

Met medewerking van Jan Van Eldere

page loaded