Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dior Haute Couture SS2015 x Peter Philips make-up

Door Koen op 09.02.2015

Haute Couture shows bekijken is my favorite pastime. Uiteraard ben ik grote fan van Raf Simons, onze nationale modetrots. De Dior Haute Couture SS2015 Collection was geïnspireerd op vintage Dior ontwerpen maar met een moderne twist. Bold colors, in your face detailing en hedendaagse prints.

Uiteraard was ik betoverd door de collectie zelf maar zeker even mooi vond ik de make-up. De modellen waren ontzettend elegant opgemaakt en oogden so fresh and so clean. Peter Philips is gerenommeerd Creative Artist and Image Director voor Dior en verzorgde de look tot in de puntjes. 


© Kevin Tachman for Christian Dior Parfums

Voor de ogen werd het nieuwe Eye Reviver Backstage Pros Palette gebruikt, maar daar is het nog even op wachten: die is pas in april te koop.


© Kevin Tachman for Christian Dior Parfums

Nude and pure waren de sleutelwoorden voor de maquillage van de modellen. Het gehele gelaat werd in neutrale kleuren gehouden met als basis de Diorskin Nude, Starlight Diorblush op the cheekbones en Peach Splendor op de appeltjes van de wangen.


© Kevin Tachman for Christian Dior Parfums

De lippen werden aangezet met Dior Lip Maximizer. De lichtroze lipgloss zorgt voor extra volume én maakt ze helemaal shiny


© Gianni Pucci / Indigitalimages.com

Het plaatje werd afgewerkt met haar dat geïnspireerd was op the swinging sixties. Sleek and chic naar achter getrokken aan de zijkanten en puffed up on top of the head. Een lage paardenstaart met metal rings maakte het kapsel compleet.

Met medewerking van Laura De Beir

page loaded