Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ici Paris XL, ici The Lab

Door Michael op 08.02.2015

Hello future, welcome to Ici Paris XL! De zoektocht naar vernieuwende merken staat bij IPXL nooit stil. De Belgische marktleider van cosmetica biedt zijn klanten steeds het allerbeste. De beautywereld staat niet stil en daarom onderzoekt de keten alle nieuwigheden op de markt.


© Ici Paris XL

Daarom werd The Lab ontwikkeld. Informatie, aanbod en een shop-in-shop werden voor jou ontwikkeld op iciparisxl.be en laten je kennismaken met jonge, dynamische merken. Consumentenpanels werden samengesteld om de producten uitvoerig te testen en te keuren zodat je enkel de crème de la crème te zien krijgt. Elke 3 maanden wordt het aanbod vernieuwd en worden we verrast met kersverse merchandise.


© Ici Paris XL

De eerste merken waar we kennis mee maken zijn Ciaté, Cult 51, DHC, Human + Kind, 12 Beauté en Phenomé. Stuk voor stuk zijn deze labels vooruitstrevend en hoogstaand met nadruk op superieure kwaliteit. Ze focussen elk op een ander aspect binnen het beauty regiment zodat je specialised care verkrijgt.


© Ici Paris XL

Je kan de producten enkel online bestellen dus hou de site in de gaten en laat je verleiden door new and improved skin care.

Met medewerking van Laura De Beir

page loaded