Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Verleid je Valentijn met een parfum

Door Michael op 04.02.2015

Verleid je lief met een sensueel Valentijnparfum. Wij tippen onze 5 favs voor zowel mannen als vrouwen.

The ladies

Kenzo – Jeu d’amour eau de parfum

Met zo’n naam zit je goed. Deze geur is jouw ultieme verleidingsmiddel. Een beetje plagen, lachen, lieve woordjes en voor je het weet zijn jullie aan het kussen. Dit parfum is supervrouwelijk. De combinatie van granaatappel, thee en mandarijn met bloemen doet je prooi zo in zwijm vallen.

Te koop bij Ici Paris XL.

Paco Rabanne - Black XS Be a Legend

Voor de rock chicks is de nieuwe Black XS van Paco Rabanne een goede keuze. Met legend Debbie Harry van Blondie als boegbeeld van het eau de toilette weet je dat dit een geur met pit is, maar die tegelijk heel vrouwelijk ruikt. Put some rock into your life. De mooiste love songs zijn uiteindelijk ook rock ballads, toch? Debbie zou zeggen: "Make it magnificent tonight"

Exclusief te koop bij Ici Paris XL.

Chanel – Coco Mademoiselle

Chanel n° 5 staat misschien al in de kast, but a girl can never have enough Chanel. Dat geldt ook voor de parfumafdeling. Voor Valentijn vinden we Coco Mademoiselle uitermate geschikt. Dit parfum geurt zo licht als een bloemblaadje en met Oosterse bestanddelen zoals jasmijn ben jij Princess of China. Coco Chanel stond voor stijlvol en pure klasse and so does the fragrance.

Te koop bij Ici Paris XL

& Other Stories - Eau de parfum

Een keten die een parfum uitbrengt, dat klinkt niet altijd even aantrekkelijk, maar de geuren van & Other Stories zijn echt wel de moeite, variërend van heel fris tot heel zwoel. Onze favorieten zijn de Botanic Whisper Eau de toilette en Arabesque Wood Eau de Toilette.

Te koop in & Other Stories winkels.

Amouage – Gold Woman

Een vrouw is goud waard. Daar twijfelt niemand aan (nee, niemand). Ze is dan ook Amouage Gold waard. De parfums van Amouage bevinden zich in de duurdere prijsklasse, maar ze zijn zo uniek dat je er gerust iets meer voor wil neertellen. Elk parfum vertelt een verhaal. Amouage Gold werd ooit gemaakt in opdracht van het sultanaat van Arabië. Sjiek Oman wou het waardevolste parfum van de wereld en dit is het geworden. Beleef 1001 betoverende nachten met dit parfum en je geliefde.

Sens d’ Or in Gent verkoopt Amouage.

The gents

4711 Acqua Colonia – Melissa & Verbena

De Acqua Colonia eau de cologne lijn van 4711 is zowel voor mannen als vrouwen bedoeld. De geuren zijn neutraal en kunnen iedereen bekoren. Voor de mannen verkiezen wij de Melissa & Verbena. Een frisse geur met een verkwikkend effect op je zintuigen. Deze kunnen jullie ook samen gebruiken. Sounds romantic, ha?

O.a. te koop bij Galeria Inno

Valentino – Uomo Eau de Toilette

Dit parfum is pure klasse (check die flacon!). Het is de vertaling van het charmante Rome en zijn zelfzekere mannen. Het is een aromatische, lederachtige geur met pittige noten van koffie en van de crema di gianduia. Met deze geur en een fles die ons doet denken aan een fles cognac is dit een op en top mannelijke geur.

Te koop bij Ici Paris XL.

Ralph Lauren – Polo Blue

De Polo geuren van Ralph Lauren zijn absolute classics. Onze favoriet blijft de Polo Blue Eau de Toilette. Het is een energieke geur voor mannen die genieten van het leven. Probeer gerust ook eens de andere Ralph Lauren Polo parfums.

Te koop bij Ici Paris XL.

Dsquared² - He Wood

Achter Dsquared²  zitten de tweelingbroers Dean en Dan Caten uit Canada. Met Wood verwijzen ze naar hun geboorteland waar hout het krachtigste onderdeel van de natuur is. De geur van hout brengt hen terug naar het groene Canada. Het hout zorgt voor een karakteristieke geur voor mannen die zeker zijn van hun stuk. Ook het flesje is gemaakt met hout en straalt zelfzekerheid uit.

Te koop bij Ici Paris XL.

Yves Saint Laurent – L’Homme

L’Homme eau de toilette zou in elke man zijn badkamerkastje moeten staan. Deze geur is tegelijk stoer en elegant. Kruidige noten gaan samen met frisse noten en belichamen zo de moderne man die nog altijd zijn wekelijkse pinten gaat drinken met de boys, maar thuis ook al eens de strijk doet en af en toe een bloemetje meebrengt voor vrouwlief.

Te koop bij Ici Paris XL

Met medewerking van Jolien Vyverman. 

page loaded