Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

It’s Miss Dior, actually. The reveal!

Door Tiany op 04.02.2015

Eindelijk! Alles wordt duidelijk! Miss Dior bezorgde ons net het laatste deeltje van de puzzel! 

Na de wedding invite was het uiteraard geen verrassing dat er een bruiloft te gebeuren stond. It’s Miss Actually was sinds dan ook de hashtag en bracht ons een beetje in de war.  

Bij de 2de teaser zagen we het boeket op de grond vallen en het filmpje bracht mensen in beeld die ongeduldig en verward aan het wachten waren op the bride. Uiteindelijk werd ons dan verteld dat miss Natalie Portman het gezicht bleef van de nieuwe campagne en dat the great Anton Corbijn het filmen voor z’n rekening nam.

We zagen miss Portman uiteindelijk wel het gangpad afgaan naar haar fiance en dachten daardoor dat de hele trouwerij wel ging doorgaan. But boy, were we wrong!

 

Alles lijkt inderdaad goed te verlopen en helemaal volgens plan, maar dan beseft Natalie dat ze liever vrij en independent is dan the holy matrimony aan te gaan. We zien haar wegrennen, haar bruidsjurk ruilen voor a little black dress, een helikopter inklimmen en off to Paris they go. Met een ontzettend knappe man aan haar zijde! 

It’s obvious dat Miss Dior een geheel ander imago aangemeten krijgt. Van lieflijk en schattig naar een echte vrouwelijke bad ass die kiest voor wat ze echt wil. Daarbij is de gekozen muziek van 1 van mijn all time favorite artist, Janis Joplin. De gehele campagne spreekt mij ontzettend aan, how about you?

Talk about it via de hashtag #itsmissactually en laat ons ook weten wat je er van vindt! We always love to hear your input.

Met medewerking van Laura De Beir.

page loaded