Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Another teaser from Miss Dior

Door Angelique op 02.02.2015

Nog 2 dagen te gaan en dan wordt het mysterie rond de nieuwe Miss Dior ein-de-lijk ontrafeld. Al daaaagen zijn we in de ban van de nieuwe campagne, zoals je hier al kon lezen. We kregen net another teaser binnen en ik hou het haast niet meer van de spanning.

Wat we bij deze te weten komen, is dat Natalie Portman het gezicht blijft van Miss Dior en dat vind ik helemaal goed. She does an awesome job. Daarnaast is ook bekend gemaakt dat Anton Corbijn de nieuwe campagne van beeld voorziet. De legendarische filmmaker heeft met o.a. U2 en Nelson Mandela samen gewerkt en nu dus met Natalie Portman voor Miss Dior.

We received some images waar Natalie haar wedding dress inruilt voor een little black dress en in een helikopter klimt. Is she gonna be a runaway bride? Maar we zagen ook een beeld waar Miss Portman het gangpad afloopt naar haar toekomstige man. Dior maakt ons echt nieuwsgierig...

Op woensdag 4 februari 2015 komen we alles te weten. Stay tuned!

Met medewerking van Laura De Beir

page loaded