Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tahony: Temporary jewels

Door Tiany op 01.02.2015


© http://www.that1960chick.com

Als je Beyoncé met iets ziet paraderen, weet je dat er een trend op komst is! Ze werd gespot met tijdelijke tattoos die dienstdoen als sieraden en die elke outfit een zeker bling gehalte bezorgen. Sarah Jessica Parker is er verzot op en wij vinden ze ook echt über cool.


© http://www.colldenim.com.br/blog/?attachment_id=966


© Tahony

Belgians are always on top of things en dat is bij deze trend niet anders. Tahony is een 100% Belgisch initiatief dat deze hip and happening temporary tattoos in de vorm van vrolijke accessoires creëerde. Er zijn 5 verschillende styles waar je jezelf helemaal mee kunt customizen. Deze tijdelijke kunstwerkjes zijn elegant en very trendy, ideaal om te combineren en mee te experimenteren.© Tahony

Net als bij old school tijdelijke tattoos blijven ze een aantal dagen op je vel zitten. Ze hebben een prachtige glans en doen je zeker en vast schitteren. If it’s good enough for Queen B, it’s good enough for us.

Met medewerking van Laura De Beir

page loaded