Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Coming to you soon: Kardashian haarproducten

Door Lien op 01.02.2015

Een triple ohhh myyyy God is hier echt op zijn plaats, want yes oh yes, in Amerika werd afgelopen donderdag de nieuwste lijn in het Kardashianimperium voorgesteld: de Kardashian haarproducten! Ik ga niet liegen: hier zat ik echt al ja-ren op te wachten.

Want elke keer als ik een aflevering van de Kardashians bekijk (en ik bekijk ze allemaal minstens 3 keer - dus er ontgaat mij geen enkel detail), denk ik: miljaar, hoe krijgen ze toch zo'n mooi, dik en glanzend haar?! Akkoord, daar werken waarschijnlijk 5 stylisten tegelijk aan gedurende 2 uur, maar toch, zo'n haar is echt mijn droom.

En hoewel ik de look hiervoor nooit wist te nailen, komt daar nu met hun nieuwe productenlijn hopelijk verandering in ... Spanneeeend ...


Maar enfin zeg, hoeveel shine kan er op het haar van 1 persoon zitten eigenlijk? Ik kan echt niet wachten tot ik de producten in handen heb, en hopelijk zo'n (letterlijk) oogverblindend resultaat uit het potje haal. Love it!

Alleen jammer ... Momenteel zijn de producten enkel online te koop bij Ultabeauty, een webshop die op dit moment nog niet verzendt buiten de USA. Ach ja, we zullen nog een kleeeeein beetje geduld moeten hebben vooraleer de productjes naar Europa komen, maar hé ... Geduld wordt beloond.

En het geeft ons de tijd om rustig alle reviews door te nemen, ha!

Let's meet ... the products!

Goed, genoeg geleuterd, let's get back to business want zo'n Kardashian hairline, wat mogen we daar eigenlijk van verwachten? ... Zelf omschrijven de ab fab Kardashian sistas hun producten als volgt:

"Our personal desire for healthy, beautiful hair and hands-on product development has allowed us to design products we felt were missing in the market." - dixit de zusjes in © WWD -

Het gat in de markt, dus, dat belooft!

De tools

1. Steil- en krultang ($ 89,99). Deze multifunctionele stylingtang kan je zowel gebruiken om te steilen als te krullen. Leuke extra? De keramische platen bevatten op zich ook al Black Seed Nurishing Oil voor extra shiny hair. Hoe ze dat voor mekaar hebben gekregen, weet ik niet, maar of het goed klinkt? Dat zeker!

2. Brede steiltang ($ 89,99). Deze tang kan je enkel gebruiken om te steilen, maar bevat ook hier weer Black Seed voedende haarolie. Ook goed: de platen zijn extra breed zodat je met een handige swipe meteen veel haar tegelijk onder handen neemt. En die rosé gouden details zijn ook niet mis, am I right?!

3. Haardroger ($ 89,99). Zelfs de Kardashian haardroger heeft enkele leuke features: zo droogt -ie je haar sneller en efficiënter (a.k.a. minder lange blootstelling aan hete lucht), weegt hij superlicht en is -ie zo ingesteld dat hij frizz voorkomt en de natuurlijke glans van je haar stimuleert. Jawadde, en dat voor een haardroger!

Voor de curly girls

4. Black Seed Nurishing Oil ($ 15,99). De olie geeft je, en zo quote ik meteen de productomschrijving, "haar dat er meteen sterk, dik, zacht en gloriously shiny uitziet". Klinkt fantastisch. Nog beter? De olie is ultralicht, waardoor hij snel opgenomen wordt door je haar en geen vettig residue'tje achterlaat. Winning!

5. Curl Defining Cream Gel ($ 13,99). Nog zo'n must-have voor fashionista's met krullen is een goeie curl definer. Die temt je wilde lokken in no time en zorgt ervoor dat je krullen mooi gedefinieerd en er heerlijk on purpose uitzien. En trouwens, ook deze geeft je schijnbaar gigaveel shine, of wat had je dan gedacht?!

6. Take 2 Dry Conditioner ($ 13,99). Ik persoonlijk heb nog nooit last gehad van droog haar tussen 2 wasbeurten in, maar ik kan me voorstellen dat dat met een wilde krullenbos soms wel anders is. De Dry Conditioner (ook nog nooit van gehoord) hydrateert je haar en maakt het heerlijk zacht, zonder dat je 't hoeft te wassen.

Voor glamoureus volume

7. Pure Glitz Hairspray ($ 14,99). Als je nood hebt aan wat Hollywood glam infusie in je leven, dan is de Pure Glitz Hairspray echt iets voor jou. Hij geeft je instant volume, heel veel shine en maakt je haren makkelijk modeleerbaar. Perfect voor een avondje uit, of een dagje showstoppen natuurlijk. Mag ook!

8. K-Body Volume Foam ($ 15,99). Net als ik altijd al jaloers geweest op dat volle haar van Khloé? Vooral dan als het helemaal side swept is? Goed nieuws, want zo'n body in je haar krijg je dankzij de K-Body Volume Foam. Het is alsof je haar een soort van Kardashian-butt-upgrade krijgt. Maar dan glamoureuzer. En zonder de butt. Joehoe!

9. Take 2 Dry Shampoo ($ 13,99). Haaa, naar deze keek ik echt uit: de Kardashian droogshampoo. Als we de omschrijving mogen geloven, geeft hij je een fris gevoel en zorgt hij voor extra volume. Je haar voelt licht aan en is makkelijker te stijlen. Ik ben enkel nog benieuwd naar de geur ...

Ja, mijn interesse is alvast al gewekt, en als jij de laatste ontwikkelingen op Kardashian Beauty Hair-gebied graag wil volgen (oftewel: WANNEER KOMT-IE IN GODSNAAM NAAR EUROPA?), dan kan ik je de @kbeautyhair Instagram account warm aanbevelen. Of die van Kim, Khloe en/of Kourtney natuurlijk.

En als je dan toch op hun account zit, doe ze de groetjes. En zeg dat ik binnenkort nog eens langskom. Kwestie dat ze hun afgedankte Céline saccochen al voor mij opzij kunnen zetten, he ...

Foto's via © Harper's Bazaar, Ultabeauty, Khloe en Kim's IG & Glamour.

page loaded