Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The mysterious story continues: Miss Dior

Door Tiany op 28.01.2015

Oh boy, the mystery continues. Herinner je je het artikel over the Wedding Invitation die we van Dior in onze mailbox gedropt kregen? We kregen net een 2de teaser binnen en het wordt allemaal nog spannender.

Allereerst is er onderstaande afbeelding. Een boeket dat op de grond valt. How, who, what, where, why?! Niemand die het weet ...

Daarna komt er een 2de filmpje op ons af en het enige dat we kunnen zeggen is dat de mensen die in beeld komen even confused zijn als ons. Het toont ons ook een hele set up voor een wedding ceremony, een met bloemen versierde back drop en a white aisle. There’s a wedding, but where is the bride?

Het is vol spanning uitkijken naar volgende week woensdag 4 februari 2015!

Met medewerking van Laura De Beir.

page loaded