Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Onze spring fling? Aqua eyeliner, for sure!

Door Lien op 25.01.2015

Akkoord, buiten heerst er nog steeds af en toe een ware sneeuwstorm en vriest het dat het kraakt, maar ik kan er niet om liegen: eens nieuwjaar voorbij, steken bij mij de lentekriebels al serieus de kop op. En dat is dan ook het moment dat ik begin te investeren in ankle jeans, zomerige loafers en ... nieuwe make-up!

Want wat is er leuker dan voor een nieuw seizoen eens los van look te veranderen? Juist ja, niets! En dus ben ik volledig klaar voor vrolijke, frisse beautylooks, met dit jaar ruim op 1: aqua eyeliner. Dat hoor je goed!

Niets, geen kuisvrouwgehalte, want deze lente gaan wij bewijzen dat aqua make-up er écht chique kan uitzien. Challenge aaaaccepted!

As seen on the Fendi runway© style.com.

Bij de Fendi SS2015 collectie - overigens de dromerigste collectie e-vah, nu ja, naast die supermarktgeïnspireerde collectie van Chanel dan, te cool! - draaide het allemaal om aqua accenten. Statement armbanden in turkooize, fel blauwe Bag Buggies, prachtige blauw-roze jurkjes en je raadt het al: aqua eyeliner. Pretty, pretty, pretty!

The ombre edition


© Pinterest.

Ook heel erg mooi, dat is de ombre eyeliner die van wit overgaat in aqua. Het ziet er ongelofelijk zomers uit en lijkt geweldig gecompliceerd - a.k.a. jij lijkt een superervaren make up artist - terwijl dat eigenlijk helemaal niet zo hoeft te zijn. Lauren Conrads The Beauty Department zet voor jou de stappen handig op een rij ...

En dat ziet er dus nog niet eens al te moeilijk uit ... Direct eens testen, zie! Nadat dit artikel geschreven is, natuurlijk. Hé, ik ben wel verantwoordelijk, hoor ...

Blue, blue cat eye boo


© Pinterest.

Tijdens de voorstelling van Honors zomercollectie werd er volop gekozen voor de turkooizen cat eye. Toegegeven, hij is nogal gewaagd en misschien niet helemaal geschikt voor je 9 to 5'je, maar geef mij een beach bbq met kampvuur, en ik zet mijn beste witte-T-shirt-vintage-Levis-shortje-fijne-sandaaltjes-en-turkooizen-cat-eye-beentje voor, beloofd!

Doet is zot!


© Tumblr.

Ik noem geen namen - ahum @BelmodoLoes -, maar ik ken een paar fashionista's die nu toch echt eens de stap zouden moeten zetten naar geverfde wenkbrauwen. Ik doe maar een kleine suggestie, maar in combinatie met lichtblond haar staan pastelblauwe wenkbrauwen heeeeerlijk ...

En daarin is Badgley Mischka het duidelijk met mij eens, want zij stuurden voor dit seizoen hun modellen de runway op met blauwe wenkbrauwen en dito statement lokken. En prachtige, zwierige jurkjes, laat ons dat ook vooral niet vergeten ... Love it!

Where to get your dose of aqua?

1. Waterproof oogpotlood van Estee Lauder (€ 19,95).
2.
Primen doe je met Ciaté's Cooling Shadow (€ 16,-).
3. Perfect voor je ombre look! (€ 23,85 van YSL).
4. M.A.C's Technakohl Liner in Smoothblue voor € 16,50.
5. Lichtblauwe oogschaduw van Bourjois (€ 7,92).
6. Ciaté eye chalk in aqua (€ 14,-).

En, hoe zit dat hier, voel je de summery vibes al? Ik krijg van deze trend alvast zin om spontaan een zwembad in mijn tuin uit te graven. Moest ik daar nu ook nog maar het doorzettingsvermogen en de mankracht voor hebben. En een tuin in Californië misschien. En ...

Enfin, ik denk dat het voor iedereen beter is dat ik hier begin af te ronden? Akkoord? Ja? Allez dan, tot de volgende!

page loaded