Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Happy Decals deze Valentijn!

Door Michael op 21.01.2015

Daar komt ze weer onze nail art babe! Na het verschijnen van haar 2de boek, waarover je kon lezen in het artikel "Happy nails, happy minds", komt Elfi De Bruyn nu in actie samen met cartoonist Eva Mouton. De 2 vriendinnen zijn samen op het idee gekomen om een leuke #lalalalove valentijnscollectie te ontwerpen voor jouw kleine, poezelige nageltjes.

Weet je dit keer absoluut niet wat kopen? Heb je letterlijk alle verschillende me-to-you beertjes al eens gegeven en waren de oorbellen van vorig jaar niet echt een groot succes? Voilà saved by the bell, dit is jouw kans om een persoonlijk cadeautje te geven.

Het idee is simpel. Wat vind je leuk en wat zijn jouw all time favourite dingetjes! Wat maakt jou of je vriendin happy? Nu heb je de kans om alles wat je leuk vindt op jouw nagels te kleven met je eigen custom made nail setje

Wat moet je precies doen hoor ik je denken? Wel het is niet moeilijk! Stuur simpelweg 2 tot 4 duidelijke foto’s door van je lovies bv: een kitty, een unicorn, rainbow, een bloempje, je lief of wat dan ook. Drop jouw selectie in de mailbox van [email protected] en verwacht je aan een leuk postpakketje. Elk velletje bestaat uit 40 incoontjes en is te koop voor een spotprijsje van € 14,-. 

Geen saaie roos meer of een stomme tedybeerknuffel (boriiiiiing). Nee, ga voor toffe en unieke nagels voor je liefste liefje of lekker voor jezelf! 

Niet te lang twijfelen is de boodschap want de bestellingen kunnen maar doorgegeven worden tot zondag 25 januari

Foto's © Elfi De Bruyn & Eva Mouton // Onderste foto door Jens Mollenvanger voor Elle België

Met medewerking van Jan Van Eldere. 

page loaded