Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gun jezelf een detox spa moment

Door Angelique op 21.01.2015

Je kan detoxen met sapjes, met crèmes, met de juiste voeding of je kan gewoon eens naar een spa of sauna gaan. Pure verwennerij en puur gezond. Win - win!

Een bezoekje aan de sauna betekent zweten, zweten en nog eens zweten. Normaal vinden we al dat zweten maar niets, maar tijdens een saunabezoekje gaan je poriën volledig open en worden ze ook gezuiverd. In dat geval zweten we met plezier!

Je kan kiezen voor de klassieke Finse sauna, maar ook voor een infraroodsauna. Bij een infraroodsauna wordt je lichaam aan de hand van straling rechtstreeks verwarmd en niet via de warme lucht in de cabine.


© Weheartit.com.

Als je dan toch in een wellnesscenter bent, geniet dan meteen van een detox massage als bijvoorbeeld Thalassotherapie. Hierbij wordt met organisch zeezout je huid gescrubd waardoor alle dode huidcellen removed worden. Dit heeft een gunstig effect op de ontgifting van je huid en zorgt voor een goede bloedcirculatie waarbij zuurstof vrijkomt in je lichaam.

Heel wat wellness centra bieden ook andere detox massages aan. Dit zijn vaak massages waarbij bepaalde oliën gebruikt worden, als basilicumolie. Basilicum zuivert het bloed en stimuleert de bloedcirculatie. Dit kruid kan zelfs reumapijn verminderen.


© Weheartit.com.

Het klinkt iew, iew, iew, as if you’re a piggie, maar een modderbad is de beauty behandeling numero uno. In modder zitten veel mineralen die de veroudering van de huid tegengaan en waar de huidcellen steviger en de huid zachter van worden. Een modderbad is ook very hot & sweaty waardoor je afvalstoffen verwijderd worden. Detox, detox, detox!


© Weheartit.com.

Raak je de deur niet uit? Bouw je badkamer dan om in je personal spa. In Detox schoonheid, vanbinnen en vanbuiten tipten we je al een bad met gember. Hiervan ga je ook hard zweten en zo duw je alle viezigheid uit je poriën.


© ICI PARIS XL

Ook de Sauna Visage bruistabletten van Qiriness zijn de moeite waard voor een spa-at-home-momentje. Je leest er meer over in time for some beauty cocooning.

Topfoto © Weheartit.com.

Met medewerking van Jolien Vyverman.

page loaded