Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cara Delevingne nieuw gezicht van YSL!

Door Tiany op 21.01.2015

Het topmodel van dit moment is, uiteraard, Cara. Een topmerk qua beauty products is YSL. Een samenwerking is dus zo gek nog niet. Delevingne siert de campagne in haar signature smoldering style.

 
© YSL.

De Engelse is het gezicht van verscheidene nieuwe make-up products. De nieuwe Volume Effet Faux Cils mascara die lengte én volume creëert, Volupté Tint-In-Oil lipgloss bezorgt je lippen een juicy pout en de Spring Look 2015 eyeshadow box is een mix tussen pretty pink and rockin’ black


© YSL.

Ter ere van deze samenwerking werd in Londen een groot feest georganiseerd waar le beau monde aanwezig was en waar la piece de resistance van de collectie gevierd werd. YSL Rouge Pur Couture Lipstick is een exquisite lippenstift die je lips voorzien van lush color

Alle producten zijn vanaf eind februari beschikbaar.

Met medewerking van Laura De Beir

page loaded