Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

7 x budget mascara

Door Angelique op 18.01.2015

The eyes tell everything. Of je nu voor volume, long lash, een gekleurde versie of extra long gaat, een mascara is een must in je beautycase. December is een dure maand geweest dus hier zijn 7 mascara’s voor minder dan € 10,- ! Shop it


© H&M.

Kleding en beauty shoppen at the same time kan je o.a. bij highstreet keten H&M. H&M verkoopt o.a. verzorgingsmaskertjes, foundation, nagellak, blush en of course ook mascara. Bij H&M gaan we niet budget maar budget BUDGET. Voor  3,- kan je er al deze volume mascara kopen. Het volle borsteltje zorgt ook voor volle wimpers.


© Hema.

Bij Hema vind je zowat alles voor je huis en jezelf. In het make-uprek vinden we heel wat soorten mascara’s voor maximum € 7,-. In het gamma vinden we o.a. een mascara met 3D effect. Het harde borsteltje zorgt voor een intense blik en sterke krul. Alle haartjes, kort en lang zien er voller uit. Haal deze in huis voor € 5,-. Bestaat ook in waterproof versie.

We also love de 2 step mascara. De witte basecoat om de wimpers vooraf te stylen en te verlengen, de kleur om af te werken. Hij bestaat in zwart en bruin (ideaal voor de blondies onder ons!). Voor € 5,- is hij van jou!


© Ici Paris XL.

Voor minder dan € 10,- kan je ook de Beauty’Full Volume mascara van Bourjois scoren. Volume en soepele wimpers staan bij deze centraal. Door de mousse-achtige formule kan je perfect verschillende lagen bovenop elkaar aanbrengen zonder klonters. Met deze mascara ga je voor een catwoman black look. O.a. te koop bij ICI PARIS XL


© Catrice.

Wie graag voor een opvallende look gaat met colorful lashes kan terecht bij Catrice. De Absolute Colour Lash & Hair mascara koop je o.a. bij Kruidvat al voor € 3,99. Verkrijgbaar in paars, blauw of petrol. Color the world!


© beautypalmira.de.


© 2B.

The sky is the limit. Ook voor je wimpers. Make-up brand 2B weet dat ook en bracht een gelijknamige mascara uit. Deze budgetmascara heeft een very girly en übercute verpakking. De mascara belooft volle maar vooral langere wimpers. Bij Kruidvat voor € 3,95.

De online shoppers kunnen losgehen op de website van Kiko Cosmetics. Dat is een Italiaans beauty brand waar je zowel verzorgingsproducten als make-up kan kopen. Het aanbod is huuuge en de prijzen zijn zacht, so we like! De winkels zien er ook heel verzorgd uit. In België moeten we het voorlopig wel nog met de webshop doen. Of we plannen een tripje naar Milaan, waarom ook niet.


© Kiko Cosmetics.

In de mascarahoek vinden we deze sparkling top coat. Breng deze bovenop je gewone mascara aan voor een glittereffect op een avondje bootyshaken. Een specialleke voor € 6,90.

Nu je toch bezig bent met shoppen, fluisteren we je ook nog in je oor dat je een wimperkrultang kan kopen. Die versterkt de natuurlijke krul van je wimpers en zorgt voor een bigger effect.

Topfoto © Pinterest.

Met medewerking van Jolien Vyverman. 

page loaded