Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

10 manieren om je lippen te beschermen

Door Michael op 17.01.2015

Cold nights are made for kissing. Maar omdat je lippen door de dag sowieso afzien kunnen ze maar beter beschermd worden door een laagje lippenstift of -balsem. Bij deze, I present you5 lipsticks en 5 balsems die zorg dragen voor je mooie mond.

Lippenstift

1. M.A.C

Dit wereldbefaamd merk is met recht en reden ontzettend populair. Ontzettend breed gamma aan kleurtjes en met de Mineralize Rich Lipstick combineren ze color and care. Je lippen worden gehydrateerd en ze zien er duizlingwekkend uit. Perfect!

2. Laura Mercier

Dit Franse brand is sinds 1996 niet meer uit de  weg te denken uit het make-up wereldje. Met als taglineFlawless has many faces’ richt het merk er zich vooral op de natuurlijke schoonheid te accentueren. Daar horen jouw lippen ook bij. Zet ze in de verf en give them some nourishing hydration. Allemaal met 1 lipstick!

3. Chanel

Chanel, ma belle. De lipsticks die ze aanbieden komen in zo’n mooie kleuren, het is at times echt moeilijk om er enkel 1 te kiezen. Maaaarrrr, nu ik weet dat er deeltjes inzitten die zorgen voor soft and smooth lips heb ik een extra reden om ze gewoon allemaal in m’n winkelmandje te droppen. Neh!

4. Bobbi Brown

Rijke kleur, rijke matte textuur, rijk aan vitamine E en C. Do I need to say more? Deze Lip Color klinkt een beetje te goed om waar te zijn, maar neem het van mij aan, dit is geen fabeltje.

Bobbi Brown heeft ook de gewoonte om z’n kleurenpalet van tijd tot tijd te veranderen waardoor de new shades een limited edition worden. Exclusief, rijkelijk en plain old decent!

5. Estee Lauder

Nog een limited edition is de Pure Color Lip Shine. De vochtinbrengende lipstick is enkel beschikbaar in 2 verschillende color shades, namelijk Luscious Plum en Mandarin. Mango- en sheaboter werden gebruikt als ingrediënten om ervoor te zorgen dat je helemaal om te zoenen bent.

Mocht het zijn dat je the kind of girl bent die niet elke dag met opgemaakte lippen wil rondlopen, zijn er voor jou natuurlijk ook goeie alternatievenSoft and healthy lippen zijn niet for the very few met de volgende hulpmiddeltjes.

Lippenbalsem

1. Clinique

Droge lippen die een lift me up kunnen gebruiken zijn bij de Superbalm Lip Treatment van Clinique aan het goeie adres. Het beauty and care merk is altijd een vertrouwde little helper in skincare, dus voor je lippen kan je er ook op rekenen dat ze weer satijnzacht worden.

2. Body Shop

Honey, honey, sweet as honey. Honing heeft talloze helende eigenschappen en het maakt je lippen boterzacht! De Honeymania Lip Butter van Body Shop bevat Community Fair Trade honing die onttrokken wordt aan wilde bloemen. Wild flowers, soft lips, what more do you want?

3. Labello

Old and faithful Labello. Beetje de leading lady als het op lippenverzorging aankomt. Sinds 1909 is de lip caring balm op de markt and it never stopped growing. Labello komt van ‘labium’ (lip) en ‘bellus’ (mooi) en doet zijn naam geen oneer aan.

De infusion tussen kamille en calendula, beiden verzorgende elementen, biedt je alles wat je maar kan wensen van een gezond paar lippen!

4. Kiehl's

Tijdens de winter ligt de focus meer op het hydrateren dan op bescherming tegen de zon. Logisch, aangezien die laatste wat meer verstoppertje speelt. Toch wil dat niet zeggen dat la soleil er niet is, wat dan weer gelijk staat aan het feit dat je jezelf ertegen moet beschermen.

Met de Lip Balm van Kiehl’s combineer je verlichting bij gesprongen lippen met zonbescherming en kan je er zeker van zijn dat het product niet op dieren werd getest. Heerlijk eerlijk product.

5. Rituals

Intens, weldadig en herstellend. Heel goeie key words eigenlijk, niet alleen voor lipverzorging. Rituals heeft deze aspecten sowieso als rode draad doorheen zijn gehele aanbod, en met De Lip Service is dat niet anders. Het product is verrijkt met amandelolie en shea boter wat voor perfect peckers zorgt. Kiss, kiss!

Met medewerking van Laura De Beir.

page loaded