Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Your new lip color: reddish orange

Door Loes op 16.01.2015

Het is niet rood, het is niet oranje. Reddish orange is een vurige tint rood met een oranje ondertoon. Sommige noemen het ‘papaya’, anderen Pantone nr 1975. Als het beestje maar een naam heeft, het ziet er in ieder geval verblindend mooi uit! Een frisse kleur op deze grijze dagen. Sounds like exactly what we need, toch? 

Welke types?

Dat is het fijne, ieder type lijkt met deze kleur te staan. Het is als rode lippen. Al ooit iemand gezien die niet mooi is met rode lippenstift? Inderdaad. Een klassieker is voor iedereen. Deze versie is hetzelfde als rode lippenstift, alleen met een stevige portie pit.

De brunettes kiezen beter voor een iets rodere variant en de blondes meer naar het roze toe, maar dat zijn details. Volgens uitgebreid onderzoek op Pinterest staat iedereen prachtig met deze kleur. 

Fresh face, bright lips

De gouden regel als je felle lippenstift draagt? Houd de rest van je gezicht fresh en clean. Geen zware oogschaduw, glitters en eyeliner. Het accent ligt op je lippen en dat willen we zo houden. 1 focuspunt voor een maximaal effect.

Ready? Ik heb dit kleurtje al gespot bij betaalbare merken als e.l.f en & Other Stories. Maar duik ook zeker eens in de collectie van M.A.C en Guerlain, daar spot je zeker deze kleur ook! Nu nog je beauty shoes aantrekken en gaan met de banaan, you will look fabulous.

Foto's © Pinterest.

page loaded