Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Roberto Cavalli Paradiso story goes on

Door Michael op 15.01.2015

Bij parfumhuis Roberto Cavalli krijgen ze er niet genoeg van. Na teaser 1 en teaser 2 is hier de laatste teaser voor het nieuwe vrouwenparfum, Paradiso. Of is er meer?

Het hide & seek spelletje in de tuin dat we te zien kregen in teaser 2 “More teasers voor nieuw parfum Robero Cavalli”, eindigt nu aan het zwembad.

Badend in het Mediterrane zonlicht is model Edita Vilkeviciute zeker van haar stuk en geniet ze op en top van het leven, haar parfum en de aandacht van mister cutie in de achtergrond. In haar hand houdt ze het parfum alsof het de sleutel naar de zevende hemel is. Edita ziet er opnieuw very glamorous en stijlvol sexy uit.

Na deze teasers is het duidelijk dat Roberto Cavalli ons met Paradiso meeneemt naar het aards paradijs vol sensueel genot en puur geluk. Enjoy life & enjoy love is het motto. De geur straalt een en al vreugde en geluk op ons af. 

 

Deze levenslustige glamoureuze geur is een mix van citrus met bergamot en zoete mandarijntjesWilde jasmijn zorgt voor de sensuele ondertoon in het parfum. Cipres, roze laurier en parasol pijnboom zorgen voor de finishing touch. Dit is een op en top Italiaanse geur als je het ons vraagt.

We zeiden in het vorige artikel al dat het flacon oogt als een diamant met een gouden substantie erin. Rond de hals van de fles zit een gouden schubbige ring om Cavalli’s fascinatie voor dierenhuidprints in de verf te zetten.

The love is on babies. Dit verleidende, joie de vivre parfum staat op onze wishlist. Naast het parfum zal er ook een shower gel en body lotion verkrijgbaar zijn.

Aaaand surpriiise! Normaal houden we je niet aan het lijntje hoor, maar eigenlijk hebben we de volledige commercial al voor jou, totally exclusive. Check it out:

Het parfum is eind januari 2015 verkrijgbaar. 

Foto's © Roberto Cavalli.

Met medewerking van Jolien Vyverman.

page loaded