Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

More teasers voor nieuw parfum Roberto Cavalli

Door Koen op 14.01.2015

Gisteren kregen we een teaser binnen voor Paradiso, het nieuwste vrouwenparfum van Roberto Cavallithere is more! Want vandaag gooiden de mensen achter het brand ook een 2de video op onze redactietafel. Wowie!

The dream van Edita Vilkeviciute goes on. In de 1ste video (heb je hem al gezien?) zagen we haar cruisen op zee met haar handsome date. De verleiding gaat deze keer verder in een kleurrijke, tropische tuin. De 2 spelen een beetje flirty hide & seek terwijl er paradijselijke vogels boven hun hoofden fladderen aan de azuurblauwe lucht. Edita Vilkeviciute geniet van the game of seduction.

 

Rond het 2de hele filmpje hangt een mysterieuze, sensationele sfeer. Het felle kleurenspel van de tuin in combinatie met de gouden outfit van het model is just sooo Cavalli. Alles klopt.

Voor het 1st krijgen we ook een blik op het nieuwe flacon. Het ziet eruit als een diamant gevuld met een goudkleurig, luxueus parfum. We gokken dat wat in het flesje zit iets met bloemen en puur geluk te maken heeft. 

Zit jij ook al excited te wachten op de afloop van het prikkelende avontuur tussen deze 2?

Stay in touch with Belmodo en spread the love!

Met medewerking van Jolien Vyverman.

page loaded