Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Detox schoonheid, vanbinnen en vanbuiten

Door Tiany op 14.01.2015

Januari betekent bekomen van een feestelijk december. Gelukkig zijn er heel wat beauty detoxmiddeltjes die ons kunnen helpen.

Detoxen? Are you crazy? Neen. Fris je geheugen nog eens op en lees in "Start to detox" waarom detoxen je goed doet.

 
© Yves Rocher.

Met Défiligne SOS Detox 10 dagen van Yves Rocher wordt jouw lichaam gezuiverd in iets meer dan een week. Bestanddelen als groene thee en paardenbloemextract werken vochtafdrijvend en stimuleren de afvoer van gifstoffen in je lichaam.

Wie dit plantaardige middeltje gebruikt heeft is achteraf very happy. Je luie darmen doen het beter en je voelt je geen opgeblazen kikker meer. Met een beetje geluk verlies je er ook nog wat kerstkilo’s mee.

 
© Rainpharma.

Beauty vanbinnen, maar ook vanbuiten. Het Intense Twinkle Mask van Rainpharma  p basis van broccoli is een pure spa voor jouw gelaat en haar. Je kan nooit genoeg broccoli eten of op je lijf smeren. Het is een geschenk voor je huid!

De olie in de groente voedt je lichaam en de actieve stof sulforafaan in zuivert op zijn beurt. Vanavond schaft de pot broccoli. En morgen en overmorgen ook.

 
© Pinterest.

Een heerlijk me-time momentje in bad is mijn favoriete detoxkuur. Via je poriën worden tijdens een plons in bad afvalstoffen naar buiten geduwd. Relaxen en detoxen at the same time. Beter wordt het niet.

Er zijn veel recepten voor een detox bad. Wij verkiezen een gember detox bad. Laat het bad vollopen en doe er een half glas verse gember bij. Je gaat er hard van zweten.

Blijf zeker 40 minuten in je bad (duh). 20 minuten om te zweten en alle gifstoffen eruit te krijgen en 20 minuten om goede mineralen, vitaminen en andere actieve stoffen op te nemen. Gember zal je energie geven, werkt ontstekingsremmend, bevordert de spijsvertering en verlicht de hoofdpijn.

Ook essentiële oliën als van lavendel, kamille, venkel en sandelhout zijn de perfecte basis voor een ontgiftend badmoment.


© Pinterest.

Voor de peeps met alleen een douche: Neem een detox voetbadje. Met de Foot Treatment producten (Foot Scrub, Foot Bath Oil & Foot Balm) van Rainpharma zit je goed.

Schrik niet als je de Foot Scrub ‘Adventure in Siberia’ voor het 1st gebruikt. De scrub is pikzwart door de actieve houtskool die erin verwerkt is. Met deze houtskool wordt bijvoorbeeld ook water gezuiverd. Detox pur sang!

Wil je een extra crazy over the top resultaat? Combineer dan de huidverzorgingsproducten van Rainpharma met het Rainpharma Smart Nutrition Project waarover je alles leest in "Après feesten work out plan".


© Rainpharma.

Eerder tipten we je ook al de Botanical D-Tox van Sisley en Bio-Beauté by Nuxe als goede detox maskers.

Enjoy your detox beauties!

Topfoto © Instagram Figandyarrow.

Met medewerking van Jolien Vyverman.

page loaded