Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Eerste blik op nieuw parfum Roberto Cavalli

Door Tiany op 13.01.2015

Eind januari rennen we naar de parfumerie voor de nieuwe Roberto Cavalli vrouwengeur: Paradiso. Vandaag kreeg Belmodo exclusief de 1ste teaser voor het nieuwste parfum in onze brievenbus en 1 ding staat nu al vast: met dit parfum waan je jou in het paradijs.

Het parfum ademt La Dolce Vita. Genieten van het leven op elk moment waarbij de liefde en verleiding uiteraard niet ver weg zijn. In de video zien we een sexy en zelfverzekerde Edita Vilkeviciute die straalt en geniet van een boottochtje en haar gezelschap (ja-ha du-uh!).

Dit parfum is voor een op en top vrouwelijke dame met lotsa charme die geniet van het leven. Style is a way of living. Toch als we deze video mogen geloven. To be continued …

Met medewerking van Jolien Vyverman.

page loaded