Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De magische wereld van Garancia

Door Tiany op 11.01.2015

De huidverzorgingslijn Garancia is razend populair in Frankrijk en Wallonië. Nu is het de beurt om Vlaanderen te veroveren. De Franse productlijn wordt verkocht bij de apotheek.

Rond Garancia hangt een sprookjesachtige, mysterieuze sfeer. Met namen als Immortal express, gemaskerd bal en teruggevonden legendarishe & eeuwige toverdrank zijn wij getriggerd.

Wij deden de test met deze producten:

De distel en de Maraboet

'Er was eens een distel met fantastische krachten' staat er op de  bijgevoegde infofolder. Deze BB cream combineert een herstellende anti-verouderingscrème met nude make-up. De distel en de maraboet matteren en het product voelt zijdezacht aan. Mijn huid ziet er egaler uit na het aanbrengen van dit goedje.

De crème heeft een unieke samenstelling met goudbloemextract, maïsolie en drakenbloedwas.Trust me, je zal er monsterlijk goed uitzien.

Feel the force!

Verkoopprijs: € 28,-.

Diabolique tomate

Een mooie huid begint bij een gehydrateerde huid. Deze crème is roodkleurig als een tomaat en hydrateert de hele dag. Van zodra je de Diabolique tomate op je huid smeert verandert hij in tomatenpulp a.k.a. water.

De “pulp” trekt ontzettend snel in en voelt vederlicht aan. Naast hydrateren beschermt deze watercrème je huid ook tegen veroudering. We have a winner

Verkoopprijs: € 35,-.

Dagcrème duizend-en-een-dag

Een 3-in-1 crème, hoera denken we dan! Deze dagcrème werkt liftend, voedt en belooft anti-aging.

In de crème zitten peptiden van slangengifDon’t scream. Slangengif wordt al jaren gebruikt in de farmaceutische wereld. Dit wonderspul zorgt ervoor dat onze huid er jeugdig blijft uitzien. Bye bye frustratierimpels want dankzij het slangengif ontspant de huid ook beter.

Ook deze crème is zijdezacht en ruikt bovendien aangenaam fris.

Verkoopprijs: € 49,-.

Nachtcrème duizend-en-een-nacht

’s Nachts heeft onze huid tijd om te rusten en te herstellen. Verwen je huid dan dus ietsje meer.

Net als in de dagcrème zit er peptide van slangengif in deze nachtversie. Het legt een kalmerende, gladstrijkende laag op het gezicht.
Met een fluweelzachte huid kan ik val ik als een geruste roos in slaap.

Dit moet prinses Jasmine haar beauty secret  zijn.

Verkoopprijs: € 49,-

Voor meer informatie over de producten kan je ook terecht op 02/454.12.40. De verzorgingslijn van Garancia is online te koop en bij de apotheek. 

Met medewerking van Jolien Vyverman.

page loaded