Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Redheads for the win!

Door Angelique op 08.01.2015

Het zijn toch altijd een beetje mytische wezens, die roodharigen. Ik ben van nature blond, maar heb m’n haren al in het gehele beschikbare haarkleurengamma gehad. Red was daarbij steevast mijn favoriet, honest truth!


Lily Cole.

Mocht je tijdens de wintermaanden nog wat extra warmte willen binnenhalen raad ik je aan om je haren in ’t rood te kleuren. En ik geef je nog wat bijkomende tips om je haardos extra te verzorgen!


Emma Stone.

Allereerst; het kleuren. Ik ben fan van L’oréal Olia. Doordat de sterke amoniakgeur niet aanwezig is, wordt het gehele gebeuren al meteen een stuk aangenamer. Er zitten ook verzorgende elementen in het product zodat je haar niet compleet naar de vaantjes is. Nice!


Christina Hendricks.

Mocht je ’t toch niet zien zitten om je haar meteen van een permanente kleuring te voorzien is er Color Rebel. Dit nieuwe assortiment van Hair Make-up biedt jou de kans om je kapsel volledig aan je wensen te onderwerpen. Wil je Red? No problem! Liever Punked Up Pink? You go girl! Experimenteren is key, en er is voor elk wat wils. Net goed.

Er is geen ontkennen aan, je haar verlangt steeds een gezonde dosis aandacht. Het heeft het zwaar te verduren, 24/7, en het kan geen kwaad om je haar een prioriteit te maken tijdens je beauty ritueel.

Vichy Laboratoires brings you Dercos Nutri-Reparateur en zorgt ervoor dat droog en beschadigd haar definitief tot het verleden behoort. Shampoo, conditioner en een voedend masker; meer is er niet nodig om je haren weer te laten stralen.


Amy Adams.

Ook Kiehl’s heeft treatments die je haar hydrateren en de schade herstellen. De shampoo reinigt de haren op een zachte wijze en als je graag een dagelijkse verzorging gebruikt is de Damage Repairing & Rehydrating Leave-In treatment definitely right up your alley.


Jessica Chastain.

It’s a known fact dat je met de haardroger, stijl-en/of krultang afbreuk doet aan jouw haardos. Maarrrr, het is soms echt noodzakelijk om die bad hair day tot een good hair day om te vormen.

Dus, niet getreurd, blijf rustig verder doen, want L’Oréal Studio Line heeft 4 verschillende styling products op de markt gebracht die helpen bij het in model brengen van je haar en het ook nog eens van een laagje bescherming voorzien. Volume of straight, not a problem met deze flesjes! 

Foto's © Xtremewalls.com, imdb, instyle.com, deadline.com.

Met medewerking van Laura De Beir.

page loaded