Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nail art: keep it simple!

Door Astrid op 05.01.2015

Ik doe het waarschijnlijk onbewust maar in de winter grijp ik vaker terug naar zwart, wit en elke tint daartussen. En weet zeker dat ik not the only one ben.

Natuurlijk spot je wel eens een funky printje in mijn garderobe en zelfs hier en daar wat glitter (hé, dat hoort gewoon bij nieuwjaren) maar tijdens de donkerste maanden blijf ik doorgaans trouw aan mijn basic kleurenpalet.

Daarom laat ik de crazy nail art even links liggen en zijn minimalistic nails helemaal mijn ding! Je weet wel: grafische prints in sobere kleuren. As we speak zijn m’n nagels donkerblauw met 3 zilveren stipjes op m’n linker middelvinger. Très chique al zeg ik het zelf!

Geen idee hoe je eraan begint? No worries, ik zet de mooiste looks even op een rijtje zodat jij zo snel mogelijk aan de slag kan.

Triangle funSimple, yet perfect!  

Deze look ziet er moeilijker uit dan hij is. Het enige wat jij nodig hebt een stukje goede tape & wat geduld.


Subtle colors


Ga voor een subtiel ombre effect, metallic effect of kleine accentjes en geef jouw manicure een upgrade om U tegen te zeggen.Stripes & dots


'Mijn' look

Zo makkelijk, zo snel en zooo cool!
 

Told you: less is more en na die maffe feestdagen kunnen we allemaal wel even wat rust gebruiken, niet?

Foto’s © Pinterest.

page loaded