Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

How to look fresh (ondanks de nieuwjaarskater)

Door Loes op 02.01.2015

Zit jij lekker in je pyjama Disneyfilms te kijken terwijl je koffie slurpt? Ohhhh you lucky bastard. Helaas heeft niet iedereen zoveel geluk. Moet jij gewoon werken vandaag of verplicht bij je familie op de koffie om iedereen gelukkig Nieuwjaar te wensen? High five girls, I feel yaaaa!

Bonst jouw hoofd ook nog en zitten er stiekem nog glitters in je haar van oudejaarsavond? Het was het sowieso dubbel en dik waard, toch? Nu alleen nog acceptabel op onze bestemming verschijnen om onze ‘volwassen’ status hoog te houden, ahum.

Easy hairdo

Een gouden tip vandaag: vergeet ingewikkelde opsteekkapsels, experimenten en hi-tech nieuwe snufjes. Hou het makkelijk, zowel je make-up als je haar!

Een lazy bun is het ideale kapsel om te maskeren dat je deze ochtend echt geen zin had om je bed te verlaten. Moet je naar je nette tante voor de nieuwjaarsborrel? Dan zijn haaraccessoires als mooie speldjes of elastiekjes een prima afleidingsmanoeuvre.

Those bags... aren't Chanel

Hangen de wallen onder je ogen tot aan je knieën? Oopsie, jouw beautyslaapje is nog niet voorgekomen in 2015. Haal jouw concealer maar boven want het is nodig! Wees niet zuinig onder je ogen maar ook op je voorhoofd, kin en naast je neusvleugels mag je een beetje aanbrengen.

Kies altijd 1st voor een goede hydraterende dagcrème zodat de concealer mooi blendt en niet gaat klonteren. Poeder ook altijd goed af om te voorkomen dat je mascara gaat vlekken!

Open your eyes

Nog steeds kleine oogjes? Een beetje witte oogschaduw of licht poeder in je ooghoeken aanbrengen doet wonderen! Easy maar een wereld van verschil. 

Lipstick saves your day

Geen tijd om je op te maken? Als je lipstick draagt, lijk je voor de rest van de wereld opgemaakt. Strange but true. Vergeet donkere, intense kleuren vandaag voor eventjes, maar ga voor zachte, frisse kleuren als roze en oranje. Geen lipstickfan? Dan is een chubby stick met een fris kleurtje ook een zeer goed idee vandaag.

Een gezond blosje? Yes please. 

De kans dat je vandaag een beetje bleker lijkt dan anders, is vrij groot. Blush is dus een absolute must om dat een beetje te maskeren. Kies niet voor donkere kleuren want die zullen toch een tikkeltje zwaar uitvallen tegen je bleke huid. Peach en zachtroze zijn de kleurtjes die je vandaag uit de kast mag trekken voor een gezonde blos op de wangen.

Kleding … moet dat?

Ja dat moet. Ik denk niet dat je baas het gaat accepteren als je in je onesie aan komt zetten. Al twijfel ik niet aan de coolfactor van dat exemplaar hoor … Maar ik zal mild zijn, oversized en comfy mag, maar combineer het dan wel chique.

Een oversized, grote, pluizige sweater en comfy jeans kunnen echt alleen maar als er een paar hakken in het spel zijn. It’s a hard knock life girls

En mocht dat allemaal nog niet baten? Glitter is always the answer. wink

Foto's © Pinterest.

page loaded