Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo’s beauties to follow in 2015: Tiany Kiriloff

Door Tiany op 02.01.2015

"2014 was een heel fijn jaar, voornamelijk omdat we met Belmodo in zee zijn gegaan met Borgerhoff & Lamberigts. Het is een fantastisch grote stap voor ons bedrijfje en het is fijn dat zo’n bedrijf in ons gelooft en er samen met ons voor wil gaan."

"Belmodo zal groter en volwassener kunnen worden. We zaten al een tijdje op onze honger, maar dit is een match made in heaven. De DNA’s van Belmodo en Borgerhoff & Lamberigts passen heel goed bij elkaar. Belmodo 2.0 uitrollen wordt het belangrijkste voor 2015."

"Op persoolijk vlak is 2014 een zeer reisrijk jaar geweest. Ik reis sowieso al veel, maar dit jaar was het precies ongelooflijk veel meer. Dat is voor mijn gezin niet altijd even evident, maar in the end is het voor ons allemaal een leuk 2014 geweest."

"Ik ben dit jaar 2 keer (#spoiled) naar Zuid-Afrika kunnen gaan, 1 keer met mijn familie en een aantal weken geleden kon ik nog eens gaan dankzij Alpro. Nu, elk reis is speciaal en ik wil er altijd de mooiheid van blijven inzien. Mijn gezin en ik zitten ook vaak aan zee. Ik surf graag omdat het rust brengt en energie geeft."

"Je voelt de dynamiek van de zee op die manier, maar we kunnen niet alleen nemen. We moeten ook iets terugdoen. Ik zet me in voor de Surfriders Foundation en verspreid regelmatig iets via mijn sociale media en wil dat nog meer doen in 2015. Keep your oceans clean you guys, het is té belangrijk."

"Ik wil in 2015 ook meer stilstaan bij consumptie en de veelheid ervan. Ik maak eigenlijk nooit voornemens omdat ik me niet wil vastpinnen op iets, maar alles staat zo in het teken van consumeren vandaag de dag …  Ik geloof dat consuminderen nodig is. Door biologisch te eten, merk ik dat we minder kopen en voornamelijk minder weggooien."

"Ik erger me bijvoorbeeld ook dood aan alle mensen die staken, want ik denk dat we gewoon tevreden moeten zijn met wat minder. Ik heb veel, maar doe echt mijn best om duurzaam te leven of te investeren in iets blijvends. Door veel te reizen besef ik ook hoe weinig iemand nodig heeft."

"Binnen een paar weken zit ik met mijn gezin in Costa Rica en meer dan 3 strandjurkjes, een bikini en een paar Havaianas heb ik echt niet nodig. Dat geef ik ook mee aan mijn kids. Ik dril niet, maar probeer ze op een gezonde manier bewust te maken. Ik wil dat ze inzien dat wij het niet zo slecht hebben en dat ze de mooiheid van de dingen inzien. Zo ben ik zelf ook opgevoed."

"In 2015 word ik 37, maar ik heb het daar absoluut niet moeilijk mee. Ik voel me precies ook niet echt ouder worden, ook al gaat de tijd zo snel. Ik ben altijd bezig met mijn volle ziel en ambitie om er gewoonweg het beste van te maken. That’s what I call beauty."

Live love long.
Happy New Year.

Kiss,
Tiany

WEARING

- Top, broek en schoenen van Minju Kim.
- Jas van Raffaela Graspointner.

Foto's door Mous Lamrabat.
Styling by
Lisa Lapauw.
Hair & make-up by
Sophie Engelen.
In samenwerking met
ICI PARIS XL.

page loaded