Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dé beautytrends van 2014

Door Astrid op 30.12.2014

2014 zit er bijna op en het was weer een topjaar voor beauty lovers. Van regenbooghaar tot oil pulling en mega veel nail art inspiration, we konden ons zoet houden in de badkamer, niet?

Gelukkig kunnen de allerleukste beauty trends nog wel even en kan jij je ook volgend jaar nog eens wagen aan deze 5 geweldige looks uit 2014:

De Kylie Jenner lips

Of iedereen zo enthousiast was over deze trend valt de betwijfelen maar de jongste Kardashian/Jenner telg heeft wel de overlined lips terug op de kaart gezet. Investeer dus maar in een goed lippotlood want de 90's zijn nog lang niet out!

De lob/wob/bob/…

In 2014 zetten celebs massaal de schaar in hun lange lokken en queen of the bob is zonder twijfel miss Lauren Conrad. Na de bob, kwam dan ook de lob (de lange bob), de mob (man bob, true story) en de wob (de wavy bob). Good to know dat we die messy ik-moet-zo-dringend-naar-de-kapperlook nu ook een naam kunnen geven.

#iwokeuplikethis

De nude look kennen we ondertussen wel maar Beyoncé has taken this look to a whole other level dit jaar. We werden overspoeld door flawless morning selfies van celebs all over the world. De boodschap: zonder make-up valt het ook allemaal wel mee … als je een supermodel bent.


Flash tattoos

Ik haal mijn velletje gouden plaktattoos weer boven voor oudejaar and so should you! De hit op WECANDANCE festival staat werkelijk iedereen en je kan er zoveel blijven plakken als je zelf wil.

Some leftovers? No worries, Loes toonde ons dat deze accessoires het ook geweldig doen als lazy girl nail art. En Lien zette netjes op een rijtje waar jij jouw velletje koopt. Mijn collectie komt trouwens van bij Lily in Mechelen. Hmmm, zouden de Belmodo addicts een mini beetje obsessed zijn door deze  flash tattoos?

Off duty buns

Misschien kies ik er zelf wel de trends uit waar ik zelf fan van ben (lees: de easy ones) maar laat ons eerlijk zijn, 2014 was echt wel het jaar van de dotjes. De half buns zijn dé manier om een bad hair day te overleven en zelfs onze boyz ontsnapten er niet aan.

Natuurlijk hadden we het ook over the half-shaved head, the faux half-shaved head, fake sproetjes, Rose Gold Hair, de under shave, threading, bright lips, ultradikke wenkbrauwen en ga zo nog maar even door.

You get the picture: voor de allercoolste beauty trends moet je ook in 2015 bij Belmodo zijn! 

Foto's © Belmodo archief, Pinterest & Daily Mail.

page loaded