Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

5 x glittery eyes for NYE

Door Loes op 30.12.2014

Mijn vuistregel tijdens de feestdagen? More is more, less is bore, met New Years Eve als absolute hoogdag. Hoe meer glitters, hoe beter! Ligt jouw glitterjurk al klaar? Sparkly high five, wij gaan 2015 inzetten als geen ander.

Wat voor make-up look hoort er bij zo'n outfit? Nog meer glitters, aaaaahja! Omdat we van plan zijn veel zoenen uit te delen aan iedereen, houden we de glitters op onze ogen deze avond. Kijk mij eens praktisch denken wink.

De focus leggen we dus op de oge,n maar hoe dan? Awel, je kan kiezen uit 5 verschillende looks. Kiezen is verliezen, maar houd het toch maar bij 1 look voor deze avond. Je moet die vuistregel van mij ook niet té letterlijk nemen. 

Glittereyeliner for president

De glittereyeliner is waarschijnlijk de meest subtiele look maar vooral ideaal voor iedereen die bang is voor het discobol-syndroom. Een beetje sparkle maar niet te veel is jouw gouden regel? Dan zit je hiermee goed. Je kan glittereyeliner kopen of glitters met de hand aanbrengen met een penseeltje. Pruuuuutttyyyy!

Shiny onderoogleden? Yes yes yes! 

Iedereen herinnert zich waarschijnlijk de duizelingwekkend mooie eyeliner van Chanel 2014 nog wel? Deze make-up look is niet voor iedere dag weggelegd maar morgen is de perfecte avond om deze in de praktijk om te zetten. Zwarte eyeliner vanboven en mermaid glitters op je onderste oogleden. Ik zeg het u: go for it!

Even glitter in the corners 

Glitters in je ooghoeken? Een minder voor de hand liggende keuze maar zeker niet minder mooi. Integendeel, je krijgt er een heel heldere blik van. Misschien wel handig na die 10 glazen champagne die op de planning staan?

Fake it 'till you make it 

Geen fan van fake eyelashes? Think again! Toen ik de Shimmer twins zag, was ik direct verkocht. Het Geordie Shore gehalte is heel laag, de fun factor heel hoog! (Psssst, je kan ze trouwens bestellen in de Belgische webshop Sorbet seams...)

Always wear your invisible crown

Eigenlijk is geen enkele zone van je gezicht veilig voor glitters. Je voorhoofd? Check! Ik blijf fan van de bindi’s en met Nieuwjaar mogen ze in tienvoud verschijnen voor de verandering. 

Nog meer glitterinspiratie nodig? Check dan de artikels Feesttrend: Mermaid sequins en All that glittter...

Foto's © Pinterest.

page loaded