Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

It ain’t hard to hold when it shines like gold

Door Lien op 28.12.2014

Het is nog maar enkele dagen geleden dat ik schreef over de numero uno feesttrend van dit moment, de mermaid sequins, maar ook deze mag voor jou ab-so-luut niet ontbreken op oudjaar wegens pretty, pretty, pretty ... Gouden plaktattoos!

Gouden plaktattoos, ook wel flash tattoos genoemd, zijn het perfecte accessoire om zelfs je meest simpele zwarte kleedje een so hot right now-toets te geven, if ya know what I'm sayin' ...

En 't is vaak nog goedkoop ook, holla! Of zoals die Luke van The Kooks zou zeggen: shine, shine, shine ooooon ...
"A cattoo" ... genious! (Foto's via © Sincerely Jules & Pinterest).

Where to get yours?

Beautymarks

Beautymarks claimt dat ze de originele gouden flash tattoos hebben, maar om heel erg eerlijk te zijn vond ik het niet bepaald informatief om na te gaan of dat ook daadwerkelijk klopt.

Want uiteindelijk telt alleen of we ze mooi vinden, right? En je mag meer dan zeker zijn dat die van Beautymarks mij helemaal hebberig maken. I love them!

Je vindt er de mooie driehoekjes, een stoere western buffelschedel en subtiele lijntjes en pijlen die jouw onderarm wat extra oomph geven. Hier te koop voor $ 12,- per velletje.

Flash tattoos by Cheryve

Ben je helemaal fan van kleine & fijne accentjes? Dan zijn de flash tattoos van By Cheryve vast iets voor jou. Hun specialiteit zijn de verfijnde 'armbandjes' die helemaal rond je pols draaien.

Very pretty, en ook very girly ... Ideaal voor wie op oudejaar kiest voor vrouwelijke krullen en een flatterende bodycon dress. Ohhh yes boys! Je vindt ze hier, en shopt ze vanaf € 29,- per vel.

Tattify via Etsy

Als jouw ideale plaktattoo er eerder etnisch uitziet en als je helemaal weg bent van body jewelry (denk: kettingen rond je dij, brede armbanden rond je bovenarm, etc), dan kan ik je nog een 3de? merk aanraden: Tattify.

Je shopt er statement tattoo jewelry vanaf € 12,- per vel.

En wat denk je? Is 't iets voor jou, zo'n gouden fancy schmancy plaktattoo?

page loaded