Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Word de ster bij Kerstmis

Door Tiany op 24.12.2014

Het Franse beautyhuis Guerlain liet zich voor de kerstperiode inspireren door de opera. Model Natalia Vodianova is opnieuw het gezicht van de betoverende campagne.

De inspiratiebron voor de make-upcollectie is een parfum dat Jacques Guerlain in 1937 creëerde als hommage aan de stichter van het wereldberoemde balletgezelschap Ballets Russes. De nachtblauwe flacon was destijds geïnspireerd op een strik die na een operavoorstelling loskwam van de chignon van een ballerina. Of hoe een strik aan de basis ligt van deze stercollectie.

De collectie is pure luxe en een genot voor het lichaam. Guerlain hecht enorm veel aandacht aan de detailse. Zo verwijst het rode peertje van de Coque d’Or naar de fluweelrode elementen in de opera. Denk maar aan het doek dat over de bühne valt.

Of het balkon waaruit Natalia Vodianova shinet voor de campagne. Het vederlicht, glinsterende Coque d’Or poeder straalt op je armen, decolleté en hals. No jewelry needed here.

Het Palet Petrouchka voor de ogen en blush draagt een rode strik die je in je haar kan dragen. Dit kleurenpalet is compact en kan zo mee in de handtas! De oogschaduwtinten gaan van champagne tot koperbruin, de blushtinten bevatten o.a. roze en koraalrood. Naast deze zijn er ook nog 2 andere oogschaduwdoosjes te koop in de collectie. Zwart met pruim of ballerinaroze met zilverwit.

De verpakking van de Météorites Perles d’étoiles draagt de beroemde strik van het Coque d’Or poeder. De parels in het doosje zijn minstens even famous. De tinten zijn samengesteld om jouw teint te laten stralen in het avondlicht. Oh oh oh shining star…

De lipstick Rouge d’Exception komt voor de gelegenheid in een rode feestverpakking, versierd met een gouden hangertje. Als je de intense rode lippen van Natalia wil, dan moet je deze in huis halen. Meer fan van lipgloss? Go get the kersenzwarte versie of de neutralere transparante gloss met gouden parelmoerdeeltjes.

Jouw nagels versier je met het bladgoud van de opera. In de collectie vind je 2 goudtinten waarvan 1 met glitters.

Met deze make-up mogen de feestdagen eeuwig duren!



Met medewerking van Jolien Vyverman

page loaded