Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Get the Givenchy kerstlook

Door Angelique op 23.12.2014

Voor Kerst pakt Givenchy uit met Folie de noirs. De voornamelijk zwart getinte collectie zorgt voor een magische, luxueuze kerst.

Zwart is a glam. Zwart is de kleur van een sprankelende kerstnacht met miljoenen sterren aan de hemel. Zwart is voor Givenchy de kerstkleur 2014.
Twinkle twinkle little star, how I wonder what you are.

Het rijke kleurenpalet van de oogschaduw Le Prismissime Yeux Noirs en Folie weerspiegelt de magische kerstsfeer. In de met sterren bezaaide luxeverpakking zitten 9 tinten zwart. Naast zwarte diamant vinden we zwarttinten zoals pruim, brons en een blauwachtige kleur. Mix & Match naar wens. Om het effect van de kleuren op je ooglid optimaal te laten uitblinken breng je eerst de Ombre Couture Noir Séquin aan. Deze zwarte parelmoercrème met een metallic effect is de basis voor de oogschaduw.

Je ogen zet je verder aan met de Phenomen’Eyes mascara. Deze mascara komt in de tint Bleu Folie en bezorgt jouw ogen een heldere nachtblauwe blik.

Na de ogen komen de lippen. De kerstcollectie van Givenchy heeft voor de lippen 2 nieuwe tinten die zich aanpassen aan de huidskleur. Iedereen uniek! De Rouge Révalateur is een lipstick in pruimtint die de natuurlijke kleur van de lippen accentueert. De 2de tint is roze en komt als lipgloss. You've got to love this one, want deze gloss is niet sticky!

Tot slot wordt ook het nagellakassortiment uitgebreid met 1 tint. Noir Satin is de nieuwkomer in het kleurenpalet. De tint is verkrijgbaar in 2 edities: puur of shiny met veelkleurige parelmoerdeeltjes (folie scintillante). Je kan de glitterversie ook gebruiken als topcoat op een andere kleur. Shine bright like a diamond ladies! 

De collectie is exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL.

1. Le Prismissime Yeux - Noirs en Folie (€ 57,50).
2. Rouge à Lèvres révélateur - Prune en Folie, limited edition (€ 31,50)
3. Le vernis Givenchy - Folie Scintillante 23, limited edition (€ 23,-)
4. Gloss révélateur - Nacres en Folie, limited edition (€ 29,-)
5. Phonomen'Eyes - Bleu Folie, limited edition (€ 31,50)
6. Le vernis Givenchy - Noir Satin 22 (€ 23,-)
7. Ombre Couture - Noir Séquin (€ 24,-)

Met medewerking van Jolien Vyverman.

page loaded