Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo’s beauties to follow in 2015: the making of

Door Angelique op 23.12.2014

Op woensdag 10 december kwamen Tiany en 4 van haar must-follow people samen om 2014 te overpeinzen. Het werd een gezellig dagje met veel getetter over fashion, food en beauty. De verslagen van die fantastische gesprekken lees je heel binnenkort op Belmodo, maar first things first: the making of.

Om 13:00 ontmoeten we Tiany in de make-up stoel. Hair & make-up artist Sophie Engelen heeft alles al uitgestald en ook styliste Lisa Lapauw heeft haar coole en kleurrijke stylings al klaargelegd.

Het is een blij weerzien en we hebben meteen heel veel zin om een grote pot warme chocolademelk op te zetten en met z’n allen gezellig in de sofa te kruipen. Instant christmas feeling met dit team #justperfect.

Tiany's beauty look moet superdupercrazy worden, dus Sophie kiest om de klemtoon op de lippen en wenkbrauwen te leggen. Read red lips & brushy brows. Copy the look & enjoy the madness at New Year’s Eve.

1. Reinig je huid met de Qiriness lotion tonic als je nog een dagmake-up draagt. Op zich kan de dagmake-up als basis dienen van je party look, maar een cleane huid werkt beter

2. Breng je foundation aan met een speciaal penseel of brush en let hierbij goed op dat alle schaduwen in je gezicht kloppen. Gebruik waar nodig een lichtere of donkere kleur fond de teint.

3. Zet je wenkbrauwen aan met een donkere oogschaduw. Hou wel rekening met je natuurlijke kleur en ga 1 of 2 tinten donkerder.

4. We kiezen een neutraal peachy kleurtje voor op de ogen. Zet de arcadeboog met een donkere kleur aan om het juiste effect te creëren.

5. Trek een fijn lijntje op je ooglid, net boven je wimpers. Wij gebruiken een oogpotlood, maar je kan evengoed met een fijn penseel werken. Whatever suits you best.

6. Werk af met mascara. Kies voor een volumemascara voor een optimaal effect. Vergeet de onderste wimpers niet.

7. Breng blush aan op de cheekbones met de juiste borstel. Kies ook hier weer voor een pêche-achtige kleur.

8. Werk je beauty look af met een vuurrode lippenstift. Gebruik eventueel een penseeltje als je dat makkelijker werken vindt. Met een lippotlood kan je ook supergoed aflijnen, dus je bekijkt maar eens wat het beste voor je werkt.


Foto door Mous Lamrabat.

Et voilà, you are ready to go. Zin om toch nog iets anders te proberen? Ga dan zeker eens een kijkje nemen op het ICI PARIS XL YouTube channel, want dat staat boordevol inspirerende testimonials. Have fun and shine bright!

Foto's © Belmodo & Mous Lamrabat.
Hair & make-up by
Sophie Engelen.
Styling by Lisa Lapauw.
In samenwerking met ICI PARIS XL.

page loaded