Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo’s beauties to follow in 2015

Door Tiany op 22.12.2014

Christmas & New Year’s are just around the corner, dus hoog tijd om het Belmodo jaar te overschouwen en met het hoofd hoog naar het volgende jaar uit te kijken. 2014 is voorbij gevlogen (déjà-vu, zeiden we dat vorig jaar ook al niet?). We hebben weer zo veel leuke projecten afgerond en zo veel toffe mensen ontmoet. 2014 was a year full of love, joy and beauty.

Om het jaar met nog meer joy af te ronden, hokten we samen met 4 van onze beste buds, 4 creatieve inspiraties die we dit jaar (nog) beter leerden kennen. Tijd om het afgelopen jaar samen te overschouwen en te praten over onze beautiful 2014 moments en de vooruitzichten voor 2015. We present to you:

Queen of joy Joy Anna Thielemans, onze little miss sunshine. 2014 was een superbelangrijk jaar voor haar. Het werd het jaar van haar 1ste boek, van haar allereerste signeersessie op de Boekenbeurs en van 1000 happy happy joy joy momentjes.

Het was het jaar van haar doorbraak, dat zagen wij op de red carpet van het Filmfestival in Cannes al en werden eraan herinnerd bij de opening van Film Fest Gent.

Supercutie Jill Shaw zagen we in 2014 helemaal openbloeien van Junior Eurosong kid naar topsurfchic en tieneridool. Jill reisde het afgelopen jaar verschillende keren naar de Verenigde Staten om er haar carrière uit te bouwen en om er te genieten van de zon, waves en the American streetlife.

In de zomer van 2014 werd Jill ook het gezicht van het nieuwe bikinimerk Momoco. What we think: smoking hot! Belmodo houdt van haar down to earthness en haar aanstekelijk optimisme. Haar leven is all about music and waves. Keep on rocking in the free world, lady, doing great.

3de buddy op de sofa was Bart Roman omdat we hem bewonderen voor zijn ambitie en supergezonde levensstijl. Na jaren van feestjes @ Kitsch Club, Magic en Club69, trok hij in 2014 de healthy card. Essence, zijn pop-up raw food restaurant in Gent, is daar het perfecte voorbeeld van.

Bart stopte met suikers eten en schakelde over op een 100% healthy lifestyle gebasseerd op greens, fruit, noten en zaden. Doe ons ook maar zo’n detox shake, Bart, ideaal om het nieuwe jaar in te dansen.

Zondag 7 december 2014 konden we op Eén kijken naar de 1ste aflevering van ‘Vriendinnen’. We zien Gents acteertalent Anemone Valcke en bestie Charlotte De Bruyne als tienermeisjes kort na de 2de Wereldoorlog.

Anemone is met ‘Vriendinnen’ niet aan haar proefstuk toe en we zijn heel blij dat ze tijd voor ons kon vrijmaken, want haar schema is supercrazy nowadays. Belmodo wilde graag eens horen waar deze creatieve natural zo al gezeten heeft in 2014 … Stay tuned.

Onze sweetest Tiany kon uiteraard ook niet ontbreken aan dit gezellig sofa- en beautymoment. She’s a kid of the world met roots in Chili en Rusland. Wij bewonderen haar glow of piece in superdrukke tijden en benijden haar voor haar perfect sense of style.

In het weekend vinden we Tiany aan zee, enjoying the waves en haar prachtige gezin. Hou Belmodo in het oog en ontdek binnenkort hoe zij 2014 beleefde en wat haar plannen voor 2015 zijn.

Volg onze 5 buddies hier op Belmodo. Holidays are for sharing and caring, dus wij gaan er helemaal voor. Ontdek hun mooie verhalen, verschillende visies op creativiteit en hun aanstekelijke drive for life. Enjoy and live your beautiful holidays!

Foto's door Mous Lamrabat.
Styling by Lisa Lapauw.
Make-up by Sopie Engelen.
In samenwerking met ICI PARIS XL.

page loaded