Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Een mooie huid ... met planten!

Door Tiany op 13.12.2014

Toegegeven, als het op huidverzorging aankomt, zit ik meer dan eens met de bibber als ik naar de waslijst aan chemische ingrediënten kijk die op de achterzijde van een verpakking van een gezichtscrème vermeld staat. Who else feels my pain?

Susanne Kaufmann vond dat ook en ging haar organic treats zoeken in de Alpen. I’m not kidding! De plantjes, die ze daar vond, beloven je huid zo zacht te maken als een baby’s bottom. De natuurlijke huidverzorgingslijn van Kaufmann combineert namelijk moderne kennis en technieken met ingrediënten uit de Alpine plantenwereld om zo doeltreffende biologische verzorgingsproducten te maken. Nasty ingredients, no more!

Of je nu een vet of droog huidje hebt, in de Susanne Kaufmann organic treats verzorgingslijn vind je je gading. Rosehip seed oil en Cuckoo Flower oil zijn de mooimakers in deze lijn en dragen bij tot het intensief effect van de producten. Kaufmann vond deze ingrediënten in Bregenz Forest, een bos dat bekend staat om zijn healing powers en waar een schat aan natuurlijke ingrediënten van lokale planten en kruiden gevonden kan worden. Je kan dit bos dus hét mekka voor natuurlijke, kostbare ingrediënten noemen. Oh Forest, do save me please! 

De vraag die nu op iedereens lippen brandt is; wat maakt de Susanne Kaufmann organic treats nu zo verschillend van andere natuurlijke huidverzorgingslijnen? Ready to be overwhelmed? Het geheime wapen van deze huidverzorging schuilt zich namelijk in de onmiddelijke resultaten, van een gezonde glow tot een verfijning van de huidtextuur, het wow-effect is er onmiddellijk. Ideaal voor ongeduldige zieltjes als ik!

Problemen als acne, neurodermatis en allergieën verdwijnen als sneeuw voor de zon. Is this magic? Yes, plantjesmagic!

Foto's en filmpje © Susanne Kaufmann, Hotel Post Bezau.

Met medewerking van Charlotte De Vidts.

page loaded