Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

5 simple eye make-up ideas you should try

Door Loes op 09.12.2014

Ik ben een lipstick kind of girl. Waarom? Omdat ik het ietsie pietsie beetje een lazy typje ben. Hopla, alles clean en nude maar met een dot paars-roze lippenstift lijkt mijn gezicht netjes opgemaakt. Maar met de winter krijg je barsten, droge lippen en pellekes. Brrrr, not charming at all!

Nu ben ik een leek op het vlak van eye make-up, verder dan een eyeliner en een smokey eye kom ik echt niet. Hoog tijd om eens wat te experimenteren met die potloden, eyeliners en oogschaduwpaletten in de kast.

Hier zie je 5 looks die je absoluut eens moet proberen, zeker met de feestdagen in het vooruitzicht. Oefening baart kunst, dus wie weet hebben we tegen donderdag 25 december wel de perfecte party make-up onder de knie. Hey ho, let’s go and try peeps!

Look 1: Rosé for president

Ik val als een blok voor alles wat roségoud kleurt. Een perfecte nieuwe kleur voor de feestdagen, zonder het 'chrstimas bling bling' cliché . Geef het een extra toets door je wimpers mee te verven met je penseeltje.

Look 2: Baby don’t cry

Laat je oogschaduw liever voor wat het is? Begin je oogpotloden dan maar te scherpen. Mijn onderoogleden krijgen veel te weinig aandacht. Dat is mijn besluit na het zien van deze look. Een potloodlijn van wit en blauw. Het lijkt op een tranenrandje, maar dan van de mooiste soort!

Look 3: A dot of white

Winter whites doen het altijd goed en deze dot of white lijkt nu niet zo moeilijk. Laat je weten of het ook echt zo easy peasy is? Thank youuuu. (P.s. vergeet ook zeker de eyeliner niet, die laat het wit extra knallen)

Look 4: we’re flying hiiiigh

Eyeliner in de vorm van vleugels. Pretty x 100. Laat je eyeliner ook nog eens doorlopen op je wimpers en je kan daar nog een aantal nullen aan toevoegen. Katsjing Katsjing!

Look 5: Een lijn en daarmee basta

Wie heeft je verteld dat oogschaduw altijd een ‘schaduw’ moet zijn? Of dat eyeliner tegen je wimperrand moet zittten? Lekker tegen de regels ingaan met deze look, SJAKKA!

Foto's © Pinterest.

page loaded