Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fierce nailart just like Beyoncé

Door Astrid op 08.12.2014

Ik krijg maar geen genoeg van al die amazing nailart! Alleen aan nagelstickers heb ik me voorlopig nog niet gewaagd. Het perfecte excuus om mij eens helemaal op die stickers te smijten zijn the ones die Beyoncé uitbracht in samenwerking met beautylabel ncLA en haar manicurist Lisa Logan. Yes, fancy people hebben hun eigen manicurst.

Wanneer Beyoncé slaapt is niet helemaal duidelijk. Na 2 nieuwe singles en een insanely cool video heeft de zangeres blijkbaar ook nog wat tijd over om hier en daar een collabke aan te gaan. Moet kunnen!

De collectie bestaat uit 4 verschillende designs die gebaseerd zijn op haar laatste album. De ruitjes zijn een verwijzing naar haar tartan shirt uit de Flawless video en het velletje met neon kleuren doet ons denken aan de funky clip van Blow. 

 

Ook Queen B haar eigen stijl diende als inspiratie. Zo spotten we o.a. een mozaïek printje dat “pays homage to Beyoncé’s iconic 2014 VMA Vanguard performance look”.

Het allercoolste van de stickers? Je switcht even snel van nagels als Beyoncé van hairdo wisselt. Je shopt de nagelstickers op Beyoncé’s eigen website voor $ 18,-. Perfect als pakje onder de kerstboom voor de ultieme Beyoncé fan (= ikke!).

Foto’s © Vogue UK & shop.beyonce.com.

page loaded